Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor vă facem cunoscut că în ziua de sâmbătă, 26 martie 2016 în Galați, se va desfășura „Marșul pentru viață – 2016 organizat de către Asociația Pentru Copii Născuți și Nenăscuți, Asociația Ortodoxia Tinerilor, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, în colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos. Marșul este coordonat la nivel național de Asociația Studenți Pentru Viață prin care în 120 de localități din România și 12 localități din Republica Moldova organizațiile pro-vita fac un apel către conștiința fiecărei persoane pentru respectarea vieții.

Anul acesta tema acestui marș la nivel național va fi: „Pentru Viață, Pentru Femeie, Pentru Familie

Vă așteptăm alături de noi în Parcul Viva de pe faleza superioară din Galați, la ora 16.00. Traseul se va termina la Catedrala Arhiepiscopală din Galați, acolo unde ne va aștepta ÎnaltPreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian alături de un sobor de preoți și diaconi. Va urma apoi o slujbă dedicată acestui eveniment.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești