Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, în acest moment pentru proiectele online ale asociației lucrează zilnic / săptămânal o mână de oameni, deși la anul împlinim 10 ani de existență. Dintre aceștia doar un singur designer, 😃 care este deja ocupat cu multe... familie, tabere, site-uri, etc.

De aceea căutăm un designer voluntar care să ne ajute la proiectele pe care le avem în lucru, și să fie parte din echipa noastră pe termen lung.

Pentru început ne-ar fi de mare folos ajutorul la citatele biblice de pe site-ul biblia.citateortodoxe.ro dar și la prelucrarea coperților de carte pentru, sperăm, viitoarea bibliotecă online "Fericiți cei Prigoniți".

Muncă este destulă și pentru site-ul ortodoxiatinerilor.ro: afișe pentru tabere și conferințe, bannere, infografice și altele.

Dacă știi să folosești Photoshop și Illustrator și ți-e drag designul, atunci trimite-ne un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau dă-ne un telefon la 0740.004.215 și intră în echipa noastră.

Dacă știi să folosești și Adobe After Effects și Adobe Premiere atunci e și mai bine, căci ne poți ajuta să facem și filmulețe cu citate video, și alte prezentări video de folos.

Ce îți oferim?

  • Bucuria de a participa la proiecte folositoare de suflet pentru oameni.
  • Bucuria de a-i ajuta pe tineri și nu numai, să se apropie de Dumnezeu și să-și cunoască Creatorul.
  • Bucuria de a cunoaște oameni noi și a-ți face prieteni.
  • În rest Domnul Hristos se va ocupa de plata lucrătorilor Săi și le va răsplăti așa cum știe El mai bine, aici și în viața ce vine.

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești