Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să finalizez proiectul digital al clădirilor care vor face parte din complexul Casa Părintele Justin Pârvu din Galați.

Casă pentru femei și copii dedicată femeilor în criză de sarcină și copiilor lor, care va cuprinde la parter 4 garsoniere utilate de 35 de mp și 6 camere de 2 persoane la etaj.

Casa pentru oamenii strazii (cantină și cazare). La parter va fi cantina pentru 50 de persoane, bucătăria și o toaletă iar la etaj o cameră de cazare pentru 12 persoane, toatele, dușuri, spălătorie

Depozit pentru alimente, haine și electrocasnice primite prin donații și distribuite celor săraci după nevoie.

Casa Părintele Justin Pârvu este/ne dorim să fie un loc de mângâiere pentru oamenii în suferinţă din Galaţi şi zonele din împrejurimi, în special pentru oamenii străzii, femeile în criză de sarcină, copiii orfani, văduve, persoane şi familiile foarte sărace care au nevoie urgentă şi constantă de ajutor.

Casa Părintele Justin Pârvu va oferi cu ajutorul lui Dumnezeu şi rugăciunile ocrotitorului ei: adăpost, masă şi mângâiere pentru persoanele care trăiesc în frig, foame, boala şi singurătate. Ne dorim să asigurăm măcar nevoile minime celor în suferinţă. În același timp acest așezământ va fi și un loc de întâlnire a creștinilor, în special tineri, care vor putea să facă voluntariat zilnic, slujind aproapelui nostru.

Detalii puteți aflat pe www.casajustinparvu.ro

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești