Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, au trecut 4 luni de când am lansat proiectul Casa Părintele Justin Pârvu din Galați. Până acum s-au strâns donații în valoare de aproximativ 6600 de euro și cam atât. Pentru achiziționarea terenului am fi avut nevoie de 4 ori mai mulți bani. Vă mulțumim tuturor pentru încredere și sprijin.

Mâine, duminică, 16 iunie 2019 este ziua de pomenire Părintelui Justin Pârvu, și se împlinesc 6 ani de la trecerea la Domnul a sfinției sale, și de aceea am zis că e un moment bun să luăm o decizie.

Am hotărât să lăsăm deoparte acest proiect deocamdată, pentru că am înțeles din această experiență că ne-ar fi foarte greu să strângem banii de teren și apoi să facem rost de încă cel puțin 100.000 de euro pentru construcție, fără finanțare printr-un proiect european, fără finanțare de la stat, și doar prin donații private. Poate, dacă va rândui Dumnezeu, în anii viitori, îl vom putea reactiva și duce la bun sfârșit.

Cât privește suma deja strânsă în conturile Asociației Ortodoxia Tinerilor, considerăm că e corect ca fiecare donator să hotărască direcția banilor pe care i-a trimis. Noi vă propunem să folosim această sumă la proiectele educative și sociale viitoare și în curs ale asociației, sau să vă restituim banii integral.

Prin urmare iată care sunt variantele:

A. Să folosim banii pentru a finanța:

1. Excursia la mare a copilașilor necăjiți din luna august. La fel ca și anul trecut, vom încerca să bucurăm 20 de copilași din familiile în nevoi ducându-i 4-5 zile într-o tabără la mare. Costul: 2000 - 2500 euro. Iată un filmuleț făcut acum câteva zile copiilor:

2. Viitoarea expoziție mobilă "Creștinismul - Civilizația Europei" care va avea 40 de bannere roll-up de 2m x 1m și va fi, cu ajutorul lui Dumnezeu, un mic Muzeu al Creștinismului care să ajungă în școli, licee, universități, parohii, și alte centre educative. Expoziția "Caravana Eroilor" cu 48 de bannere dedicate martirilor și mărturisitorilor din temnițele comuniste, finalizată de asociația noastră în 2018, a fost afișată deja în peste 40 de expoziții în toată țara și în Europa în școli și licee, muzee și universități și merge mai departe. Costul: 2000 de euro. Am finalizat deja primul banner, așa-zisă "copertă" a proiectului:

B. Să vă returnăm banii înapoi integral într-un cont personal. Vă rog să ne contactați la telefon +4 0740.004.215 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Avem nădejde că nimic nu este întâmplător, și chiar dacă deocamdată nu am reușit să facem acest proiect pentru oamenii străzii, totuși Dumnezeu le va întoarce pe toate spre binele tuturor, așa cum numai El știe.

Pentru orice alte detalii, vă rog să mă contactați.

Claudiu Balan - președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor

Telefon: 0740.004.215, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Doamne ajută!

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești