Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, cu ajutorul Domnului, astăzi, 26 august 2020, de ziua Sfinților Adrian și Natalia, familia lui Mihai Radu a primit cele 2 containere pentru noua lor casă. Vă mulțumim tuturor celor care ați donat pentru ca visul lor de a avea o casă să devină posibil.  În tot timpul acestor 3 luni în care am derulat campania, am simțit ajutorul direct a lui Dumnezeu, apărând diverse situații în care proiectul era în pericol să fie oprit. Am trăit mici minuni pe care numai Dumnezeu poate să le facă, rânduind relațiile dintre oameni în așa fel încât toate să se potrivească bine.

Mulțumim donatorilor care au contribuit la strângerea sumei de 31.676 lei, și mulțumim în mod special Arhiepiscopiei Dunării de Jos și Protopopiatului Galați care au donat o treime din suma totală necesară achiziționării celor două containere modulare. Mulțumim și firmei Palmex care ne-a acordat un discount susținând acest demers de a oferi o casă unei familii fără venituri.

Iată câteva fotografii cu montarea modulelor:

Iată și un film cu Mihai Radu care ne mulțumește pentru tot ajutorul oferit.Slăvit să fie Dumnezeu și Preacurata lui Maică!

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești