Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Update, 24 septembrie 2020: Cu ajutorul lui Dumnezeu și donațiile voastre ale tuturor, doamna Marcela a primit prin donații în contul personal suma necesară acoperirii tuturor cheltuielilor cu chirie și întreținere, ba chiar a reușit să plătească în avans 3 luni de chirie și să-i mai rămână și bani pentru cheltuielile de zi cu zi. Vă mulțumim!

Anunțul inițial, 15 sept. 2020

Dragilor, vin iarăși către voi cu o rugăminte pentru a ajuta o familie din București, care se află într-o situație dificilă. Marcela Chira este o femeie singură de 44 de ani care are 3 copilași, 2 fetițe și un băiat, al cărei singur venit este 555 de lei, alocațiile copiilor. Acum ei locuiesc într-un apartament în Drumul Taberei unde trebuie să plătească o chirie de 900 de lei.

Din cauza faptul că au venituri foarte scăzute nu mai pot să plătească chiria, având datorii către proprietar, către asociația de proprietari și către furnizorii de utilități.

Proprietarul a anunțat-o că o va evacua din apartament dacă până pe 24 septembrie nu va plăti datoriile pe care le are:

  • datorii chirie + utilități = 3150 lei
  • datorii întreținere (inclusiv penalități) = 2917 lei

Doamna Marcela ne roagă pe toți s-o ajutăm să nu ajungă în stradă, mai ales acum când se apropie anotimpul rece și s-o ajutăm să-și plătească datoriile, pentru că altfel va fi acționată în instanță pentru plata datoriilor de mai sus. Având în întreținere cei 3 copii minori și fiindu-i greu să muncească cu normă întreagă, veniturile acestei familii sunt foarte mici, trăind permanent cu teama de a fi evacuați, și de a ajunge în stradă, iar apoi despărțiți de autoritățile care îi vor lua copiii.

Doamna Chira Marcela a fost ajutată și de preotul paroh Tincu Constantin de la Biserica "Nașterea Maicii Domnului" din Drumul Taberei la care merge în mod constant. Până acum o lună luau o masă caldă pe zi la Cantina Diaconia, pentru că nu au ce mânca.

Dacă nu plătește datoriile până pe 24 septembrie 2020 va fi evacută!

Haideți s-o ajutăm să-și plătească datoriile, și fiecare să contribuim cu câte 100 - 200 de lei pentru ca să-și plătească măcar o parte din datorii până pe 24 septembrie, ca să nu ajungă în stradă.

Mai jos puteți vedea fotografii cu această familie.

Contul în care puteți ajuta această familie este următorul:

Banca BCR

Contul: RO64 RNCB 0068 0984 9008 0001

Titular: Marcela Chira

Telefon al doamnei Marcela: +40 763 713 221

Puteți să vă întâlniți direct cu dânsa direct în București, dacă vreți s-o ajutați și în alt mod.

Vă mulțumesc anticipat și vă țin la curent cu ce s-a rezolvat.

(Claudiu Balan, Asociația Ortodoxia Tinerilor)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești