Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

La început a fost un site cu câteva zeci de articole dedicate unui număr de 16 martiri și mărturisitori ai lui Hristos care au suferit în temnițele comuniste. În 9 ani de muncă susținută am reușit să publicăm peste 2400 de articole documentare despre rezistența spirituală și culturală a poporului român în temnițele comuniste. Toată această muncă se numește fericiticeiprigoniti.net.

Între timp am strâns zeci de mii de pagini de documente de arhivă pe care vrem să le împărtășim generației de azi și de mâine într-un mod coerent, intuitiv, și ușor de parcurs. Pentru aceasta aveam nevoie să construim o platformă online inteligentă care să poată fi accesată gratuit de orice om care vrea să-și cunoască istoria, rădăcinile și eventual să descopere modele de sfințenie și demnitate.

Pentru a construi această platformă avem nevoie în echipă noastră de programatori REACT experimentați. Munca și finalizarea acestor proiecte din cadrul acestie platforme vă vor oferi satisfacția că ați pus umărul la revelarea adevărului istoric și la întărirea în Dumnezeu prin aducerea în societate a unor modele demne de oameni.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau contactează telefonic sau pe whatsapp la +4 0751.075.568 și dacă îndeplinești cerințele necesare acestui proiect te contactăm cât mai repede pentru a începe treaba.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești