Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor se apropie Săptămâna Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos și marea sărbătoare a Învierii Lui, perioada cea mai importantă a calendarului nostru bisericesc, inima credinței noastre. E perioada în care cu toți suntem chemați să înțelegem bine cât a făcut Dumnezeu pentru noi trimițândul-L pe Fiul Său în lume și ce daruri mari vrea să ofere ființei noastre umane.

E perioada în care slujbele Bisericii abundă de texte din Sfânta Scriptură care au profețit întruparea și răstignirea Domnului Iisus Hristos și în care cele 4 Evanghelii se citesc complet pentru a afla viața și lucrarea Lui.

Ne-am gândit că ar fi folositor ca în această perioadă să le oferim copiilor din mediul rural, care au posibilități financiare mai reduse, câte o Biblie pe care să o citească cu drag și să-i întărească în credință, și să-i învețe calea smereniei și a blândeții, să le arate calea Adevărului și să le fie lor temelie pentru omul cel nou în Hristos.

Am luat legătură cu Serviciul de Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor și am vorbit pentru o comandă de 50 de Biblii cu coperți albe. Un singur exemplar costă 87.66 lei. Împreună cu Biblia am vrea să le dăruim copiilor și câteva dulciuri într-o sacoșă. Bibliile le vom dărui copiilor în cele 2 biserici din orașul Berești în Duminica Intrării în Ierusalim a Domnului (a Floriilor), adică pe 17 aprilie 2022.

Donează și tu o Biblie pentru un copil!  Cu banii rămași din această campanie vom ajuta cu bani și alimente pentru Paști persoanele și familiile și necăjite din Galați.

Poți dona astfel:

Direct în conturile asociației noastre:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: Garanti BBVA România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Și ultimele 3 litere (RON sau EUR) fac parte din numărul contului, care trebuie să aibă 24 de caractere.

Puteți dona și prin Paypal aici: https://www.paypal.me/ortodoxiatinerilor

Puteți dona și prin Revolut pe numărul de telefon 0740.004.215

Vă mulțumim pentru ajutor.

Doamne ajută!

(Claudiu Balan, Asociația Ortodoxia Tinerilor, telefon: 0740.004.215)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești