Magnetismul fosilic dezvăluie inversări rapide ale câmpului magnetic. Câmpul magnetic al Pământului este o dovadă că planeta noastră este tănâră.

Știai despre câmpul magnetic al Pământului că și-a schimbat direcția / s-a inversat – de mai multe ori în trecut. Dovada acestui fapt sunt rocile, pentru că atunci când lava se răcește, anumite granule minerale se aliniază cu câmpul magnetic al pământului, înregistrând astfel direcția câmpului magnetic la acel moment în piatra solidificată.

Mai de mult, majoritatea geologilor credeau că o singură schimbare de direcție / inversare a câmpului magnetic ar dura mii de ani. Totuși, fizicianul creaționist, dr. Russell Humphreys a presupus că această schimbare trebuie să aibă loc rapid pentru a confirma scara timpului din Biblie.

Prin urmare dr. Humphreys a presupus că ar trebuie să găsim firicele de lavă care s-au răcit rapid care să înregistreze astfel schimbările rapide ale câmpului magnetic.

Prezumpția s-a dovedit mai târziu corectă. Oamenii de știință au fost surprinși să observe schimbări mari ale câmpului magnetic care s-au întâmplat în decursul a câteva săptămâni pe un singur „râu” de lavă. Au publicat descoperirea apoi în literatura științifică.

Iată deci, o altă predicție științifică bazată pe istoria biblică, se dovedește a fi corectă.

Sursa: Creation.com | Creation Clips

 

(Visited 8 times, 1 visits today)