Caravana Eroilor – o expoziție mobilă despre eroii și martirii români din temnițele comuniste

Doamne ajută!

Dragilor, vreau să vorbesc cu voi despre un proiect al nostru la care lucrăm de doi ani. E vorba de Caravana Eroilor, o expoziție mobilă despre martirii și mărturisitorii români din temnițele comuniste, dedicată copiilor și tinerilor din România. Expoziția a fost realizată în primul rând pentru a fi afișată în școli, licee, facultăți dar și în biserici, instituții sau centre educaționale.

Sunt 40 de bannere roll-up împărțite în 2 module:

  1. Istoria instaurării comunismului în România (25 de bannere)
  2. Chipuri de martiri și eroii (15 bannere cu martirii și mărturisitorii din temnițele comuniste)

Suntem la stadiu în care urmează să printăm aceste bannere și să cumpărăm sisteme roll-up. Costul unui sistem este de 200 de lei / banner. Dacă fiecare din noi am reuși să donăm un singur banner, atunci până la Paști cu ajutorul lui Dumnezeu expoziția ar fi gata și am putea pleca cu ea prin țară.

Din păcate nu avem fonduri la asociație să putem susține acest cost de 8000 de lei pentru toată realizarea expoziției. Dacă puteți, vă rog să ne ajutați.

Expunerea Caravanei Eroilor în școli, licee, facultăți, instituții și biserici este gratuită.

Încercăm să aducem înaintea tinerilor eroi  care sunt adevărate modele de viață, oameni de o înaltă ținută morală, înțelepți, curajoși, iubitori de Dumnezeu, de familie, de țară, de neam și de carte, smeriți, blânzi, gospodari și mai ales cu o mare capacitate de jertfă.

E o pagină din istoria modernă a României care le poate schimba tinerilor percepția asupra vieții, și-i poate ajuta să-l cunoască pe Dumnezeu.

Puteți alege de pe site-ul Caravenei ce banner vă place: http://www.caravanaeroilor.ro/sustine/ și după ce faceți donația, să ne contactați prin email sau telefon pentru a-l nota pe site cu numele dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru ajutor!

(Claudiu Balan, președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor)

(Visited 1 times, 1 visits today)