Carte de rugăciuni pentru copii

Carte ortodoxa pentru copii, carte pentru suflet, educaţie religioasă. Conţine ilustraţii realizate în stilul iconografic bizantin. La realizarea proiectului a pus umărul Pr. Clementin Matache (Amara), care a aranjat textul în ordinea firească, liturgică.

,,Această carte răspunde cerinţelor multor părinţi interesaţi de educaţia creştină a copiilor lor, care adeseori pe lângă o Biblie pentru copii ar dori şi solicită o carte de rugăciuni adecvată celor mici. Răspundem pe moment acestei cereri cu această carte, tipărită în cele mai bune condiţii grafice, şi pe viitor intenţionăm să publicăm şi alte lucrări, cum ar fi un abecedar duhovnicesc, care să-i ajute pe copii să crească frumos şi armonios” spune editorul Cristian Şerban. Cartea poate fi comandată pe www.edituracristimpuri.ro

CUPRINS:

Rugăciuni începătoare, Rugăciune către Mântuitorul Hristos, Rugăciune la trezirea din somn, Rugăciunea şcolarilor, Rugăciune către Îngerul păzitor, Rugăciuni pentru cei mici, Axion, Crezul, Rugăciuni de seară, Rugăciune de pocăinţă, Rugăciune către Dumnezeu Tatăl, Rugăciune la icoana Mântuitorului, Rugăciune către Maica Domnului, Rugăciune de Mihai Eminescu, Rugăciune către Sfântul Înger, Condacul Născătoarei de Dumnezeu, Rugăciuni la masă, Rugăciuni ale şcolarilor, Îngeraşul, Rugăciunea copiilor mici, Rugăciunea copiilor pentru părinţi, Rugăciune la ziua numelui sau a naşterii, Rugăciunea dimineţii, La intrarea în clasă,  La ieşirea din clasă, Rugăciunea şcolarului, Închinare, Rugăciune de Vasile Militaru.

(Visited 44 times, 1 visits today)