Cartea „Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie” va fi în librării în luna august

Vă anunțăm cu bucurie că am finalizat cartea „Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie”. În acest moment cartea se află la tipografie și este în curs de finalizare. Cu ajutorul lui Dumnezeu până la sfârșitul săptămânii va fi gata.

Prima lansare a cărții, una oarecum mai intimă, va fi în Tabăra aniversară a Asociației Ortodoxia Tinerilor, de la Borșa, în seara de 23 iulie 2013. Va fi prima apariție în public a cărții. Seara va fi dedicată în întregime subiectului principal al acestei publicații: fecioria și viața curată de familie.

În librării carte va ajunge în luna august și va putea fi comandată și de pe site-ul nostru.

Volumul este realizat de Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu ProVita București și apare sub egida Editurii Ortodoxia Tinerilor și a Editurii Filos.

Cartea are 296 de pagini, apare în format 13x20cm și cuprinde 27 articole și 109 mărturii ale tinerilor. Cartea se adresează adolescenților și tinerilor între 14 și 35 de ani, dar este astfel realizată astfel încât să fie un instrument de misiune folositor în mâinile preoților și profesorilor de religie. Mărturiile le puteți găsi toate pe site-ul ortodoxiatinerilor.ro, în schimb articolele sunt în marea lor majoritate noi, sau vizibil îmbunătățite.

Sperăm să vă fie de folos!

În imagine puteți vedea cele două coperți ale cărții (față și verso).

Cartea poate fi comandată online de pe site-ul Editurii Ortodoxia Tinerilor.

 

Claudiu Balan
președinte
Asociația Ortodoxia Tinerilor

 

(Visited 11 times, 1 visits today)