Skip to content

1 Comment

 1. Carol
  iulie 1, 2013 @ 3:59 pm

  Asa ceva nu este normal sa se intample, sunt atatia oameni simpli care nu reactioneaza in halul asta. Problema lor este ca nu a ce sa caute pe strazi. Ar trebui munciti acesti indivizi, eu unul as face cu ei autostrazi, munci de ocnasi, ceva care sa-i munceasca si sa-i foloseasca forta cu care sunt inzestrati in ceva util, stand pe strazi, lovind pe altii,purtandu-se urat chiar si cu femeile care trec cu copiii mici prin acele zone ,nu cred ca-.i ajutand cu smerenia si atitudinea aceasta ! Ar fi lovit nu doar un crestin , pe oricine. Daca era un manelist si ala era rocker, sau invers, s-au fi intamplat la fel.Aici duce necredinta, proasta educatie, lipsa uneo educatii crestine.
  In conditiile in care politia nu mai poate face nimic, sub ochii lor se petrec astfel de lucruri, eu cred ca trebuie solutii urgent. Politistii sunt de forma, dau amenzi daca mananci o samanta in parc, te vad mai prost, si de astialaltii se tem, le tremura chilotii !

  In inchisoare, acesi oameni satanizati, care fac cele mai mari rele si pe acolo, injura si politistii, isi fac de cap, sunt politic doar de interventia energica a mascatilor. Acestia la cateva luni de zile fac cate o actiune de calmare a spiritelor, intrand intre ei, le aplica o corectiu sora cu moartea, altii raman schiloditi pe viata, dar prind frica si se vor teme pe viitor sa mai faca asa ceva.

  Desigur,crestineste ne rugam sa fim paziti de astfel de rele, sa cautam sa nu mergem printre astfel de indivizi, sa nu-i avem ca si colegi de munca, nici ca vecini, dar ganditi-va ce poate pati o fata care trece pe acolo singura… sau de cei care la sate abuzeaza de femei batrane si chiar de alti baieti…. era intrebat preotul dintr-un sat unde se intamplau frecvent astfel de cazuri, spunea ca nici unul nu a venit in genunchi sa marturiseasca astfel de fapte ! Sa fim seriosi, si in vremurile de trimf ale crestinismului, existau forte de ordine, masuri dure, pedeapsa capitala. Parintele Arsenie Papacioc a spus ca e de acord cu pedeapsa capitala, nu e crestienste, dar e necesar, sa nu lasam lucrurile sa degenereze

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *