Skip to content

6 Comentarii

 1. Albinuta
  septembrie 30, 2011 @ 9:19 am

  Doamne ajuta ,multumesc mult de tot pentru aceste cuvinte ,intradevar traim in lume trebuie sa invatam sa ne comportam si sa vietuim alaturi de toate persoanele (credinciosi sau mai putin credinciosi),uneori nu este tocmai usor,iar atunci cand avem persoane apropiate care nu inteleg rostul si rolul credintei este destul decomplicat insa cu ajutor de la Domnul este posibil .Dumnezeu sa te intareasca Claudiu si sa-ti trimita cea ce-ti este de folos pentru a iesi biruitor din incercari .

  Reply

 2. Administrator
  septembrie 30, 2011 @ 9:41 am

  Doamne ajuta! Albinuta

  Si tie Dumnezeu sa-ti daruiasca putere!
  Spor in toate!

  Reply

 3. elena
  septembrie 30, 2011 @ 11:17 pm

  Doamne ajuta, frumos articol, ca de obicei, de fapt:-) Cat de mult ne dam, sau nu dupa lume? De multe ori ne lasam influentati de lume, dar de multe ori nu, uneori constient ,alteori fara sa ne dam seama , persoanele din jurul nostru ne schimba viata, uneori in bine dar din pacate de foarte multe ori in rau… Din nefericire exista un lume un instinct de turma ,dar care nu tinde spre Pastor ,care tinde spre gura lupului cel viclean. Oamenii sunt toti la fel ,pana la urma toti cauta dragoste , prietenie, bunastare,fericire, dar in calatoria aceasta numita viata, multi nu stiu unde sa caute, sau traiesc doar iluzii , fatade ale acestora si li se pare ca totul e bine si nu accepta „binele divers”, pana nu-l cunosc. Pana nu demult ma simteam atat de singura neavand nici un prieten(a) pe aici, pana nu am inteles ca golurile sunt in alta parte …Cautam sa am pe cineva aproape avand impresia ca urasc singuratatea dar in acelasi timp cautam sa fiu singura , voam cu disperare un singur lucru , dar care am realizat ca nu eram pregatita sa-l primesc , realizasem ca toate dorintele mele , bucuriile, implinirile nu se aflau nici daca aveam 1000 de prieteni , eu aveam nevoie de unul singur care sa-mi acopere toate golurile si L-am regasit , Singurul si Unicul meu prieten care de multe ori uit ca Il am mereu aproape! Iisus e prieten bun, El nu ma tradeaza , El nu ma inseala , nu ma raneste, mereu ma asculta si mereu mi- e grabnic ajutator ori de cate ori Il caut…Am regasit prietenia!
  Omenii au o frica imensa de singuratate , pentru ca se simt neputinciosi fiind nevoiti sa se confrunte cu propriul eu, cu propriile slabiciuni, frustari,ganduri si de aceea sunt mereu aplecati spre compromisuri. Si mai e un motiv pentru care ne dam unii dupa altii este acela ca avem frica de diversitate, avem frica sa nu fim dati deoparte, exclusi, judecati, in fine, aratati cu degetul…

  Reply

 4. Administrator
  octombrie 1, 2011 @ 10:56 am

  Da Elena, frica aceasta de a ramane singuri si de a fi dati la o parte ne indeamna sa facem compromisuri si sa acceptam sa intram in orice grup de prieteni, chiar daca nu ne indentificam cu ei.

  Intr-adevar frica de a ramane cu noi insine e teribila, cu slabiciunile si mizeriile noastre din suflet.

  Reply

 5. marcel
  octombrie 2, 2011 @ 6:13 pm

  Vai ce fain ati pus in dreapta sfintii zilei ma bucur nespus si daca a-ti pune si niste informatii despre ei ar fi bine, dar e ok si asa. Doamne ajuta!

  Reply

 6. Administrator
  octombrie 2, 2011 @ 7:46 pm

  Gata, am adaugat si linkuri catre vietile sfintilor din fiecare zi.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *