Cât timp îi acordăm lui Dumnezeu?

7404255-mdV-ati intrebat vreodata cat timp stati cu Hristos? Cat timp petreceti cu El si cu Sfintii Lui? Cate minute sau ore ii acordati Domnului pe zi?

Daca facem un calcul, noi, tinerii…observam ca nu stim sa pretuim fiecare clipa din viata noastra, si sa i-o dedicam lui Dumnezeu. Observam zilele trecute cum pierd minute, ore intregi, stand degeaba la calculator. Probabil multi tineri fac acelasi lucru.

E foarte dificil, atunci cand nu stii ce sa faci, sa iti gasesti o mica ocupatie. O mica ocupatie, care s-o faci pentru El, nu pentru tine. A petrece timp cu Dumnezeu înseamnă să trăieşti veşnicia încă de aici, de pe pământ. A sta împreună cu Dumnezeu nu înseamnă nicidecum să stai singur, ci înseamnă să faci ce vrei şi unde vrei, dar fară să păcătuieşti.

Timpul e în  legatura directa cu pacatul, iar păcatul este în legătură directă cu moartea, aşa cum viaţa este în legătură directă cu veşnicia. Adam traia în veşnicie dar păcătuind şi gustând plăcerea, a gustat de fapt moartea, a intrat în timp, acel timp care-i arăta că mai are puţin şi va muri. Daca noi nu stim sa-L pretuim pe Dumnezeu in timpul nostru, ajungem sa ne departam de El si sa alegem calea diavolului.

De multe ori, regretam pentru acest timp pierdut..si alergam din nou la Dumnezeu, cerandu-ne iertare pentru ca in acele clipe, L-am uitat. Domnul se bucura pentru fiecare intoarcere a omului; Se bucura pentru cateva minute care i le acordam Lui, se bucura pentru faptele noastre bune si ne rasplateste dupa credinta si inimii noastre.

Putem recupera timpul pierdut. Putem in fiecare clipa a vietii noastre sa-I multumim Lui pentru toate binefacerile si bunatatile de care ne-a invrednicit!

Opriti-va putin si bucurati-va oriunde ati fi ! Bucurati-va ca sunteti sanatosi, ca aveti familie, ca aveti prieteni, ca-l aveti pe Dumnezeu, ca e soare si frumos, ca a venit vara… Bucurati-va de ciripitul pasarelelor, de zambetul celor care va inconjoara, de linistea din suflet, de stelele de pe cer, de aerul curat…

Timpul trece, dar noi suntem veşnici!

(Georgiana)

 

(Visited 4 times, 1 visits today)