Căutăm programatori REACT voluntari pentru un proiect online de impact național în memoria eroilor, martilor și victimelor totalitarismului comunist

La început a fost un site cu câteva zeci de articole dedicate unui număr de 16 martiri și mărturisitori ai lui Hristos care au suferit în temnițele comuniste. În 9 ani de muncă susținută am reușit să publicăm peste 2400 de articole documentare despre rezistența spirituală și culturală a poporului român în temnițele comuniste. Toată această muncă se numește fericiticeiprigoniti.net.

Între timp am strâns zeci de mii de pagini de documente de arhivă pe care vrem să le împărtășim generației de azi și de mâine într-un mod coerent, intuitiv, și ușor de parcurs. Pentru aceasta aveam nevoie să construim o platformă online inteligentă care să poată fi accesată gratuit de orice om care vrea să-și cunoască istoria, rădăcinile și eventual să descopere modele de sfințenie și demnitate.

Pentru a construi această platformă avem nevoie în echipă noastră de programatori REACT experimentați. Munca și finalizarea acestor proiecte din cadrul acestie platforme vă vor oferi satisfacția că ați pus umărul la revelarea adevărului istoric și la întărirea în Dumnezeu prin aducerea în societate a unor modele demne de oameni.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa contact@fericiticeiprigoniti.net sau contactează telefonic sau pe whatsapp la +4 0751.075.568 și dacă îndeplinești cerințele necesare acestui proiect te contactăm cât mai repede pentru a începe treaba.

(Visited 8 times, 1 visits today)