Skip to content

3 Comentarii

 1. Albinuta
  mai 31, 2011 @ 12:11 pm

  Hristos a inviat ,multumesc mult pentru acest articol ,chiar era nevoie de ceva care sa ma ajute sa gasesc resurse pentru a reusi sa nu deznadajduiesc ,cat despre final,minunat….insa mai am de invatat ceva la capitolul IUBIREA APROAPELUI(indiferent cine ar fii )

  Reply

 2. elena
  mai 31, 2011 @ 6:27 pm

  De multe ori ma satur eu de mine, stau si ma gandesc cum ma mai suporta si ma iubeste Dumnezeu cu toate ale mele cand eu nu fac binele pe care il doresc ci fac raul pe care il urăsc, dar nadajduesc ca odata o sa fac si eu vreun bine si ca Dumnezeu se va indura si de mine…Doamne ajută, de folos articolul, multumesc!

  Reply

 3. Maxineanu
  iunie 1, 2011 @ 5:16 am

  Ce-as fi fara tine Doamne?
  Cu siguranta un nimeni. TU DOAMNE mi-ai daruit o identitate,sunt om,sunt chipul si asemanarea TA. Sunt creatia TA,”lucrul mainilor tale”. Nu-mi inchipui viata fara Hristos,nu stiu cum o vad altii. Pentru mine ar fi ca o viata de acvariu cu apa neprimenita. O viata sterila si descompusa in mii de bucatele,carora le-ar lipsi liantul. Dragii mei noi nu suntem facuti sa traim dincolo de poarta Raiului,sa ravnim la ceea ce „ochiul nu a vazut si urechea nu a auzit” Si cum altfel decat cu EL-Hristos Mantuitorul , viata fara Hristos este un nimic care duce spre nicaieri. Pentru o bucurie de durata ai nevoie de Iisus.Pacea si bucuria nu trebuiesc concepute ca niste rezervoare fara sursa de alimentare,ci ca niste izvoare,iar izvorul este insusi Hristos Domnul-izvorul dragostei,sperantei implinirii si al Mantuirii.
  Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *