Skip to content

5 Comentarii

 1. Andreea
  ianuarie 29, 2010 @ 2:03 pm

  Multa vreme mi-a fost teama sa spun cat de mult imi place si mie Vecernia, de teama sa nu inteleaga ceilalti ca dispretuiesc Sfanta Liturghie. Sambata seara, vara, cand berariile sunt pline, cand terasele vuiesc si falezele se sufoca… pe racoare, bisericile sunt aproape goale. E asa multa liniste la Vecernie! Sau iarna, cand e deja intuneric si de multe ori biserica e luminata de cateva lumanari in dreptul stranei si in altar… e asa multa caldura!Felicitari pentru articol!

  Reply

 2. ADA
  ianuarie 29, 2010 @ 3:20 pm

  Si mie imi este foarte draga vecernia.Simt o liniste,o stare minunata.poate si din cauza ca nu e asa de multa lume seara la aceasta slujba,si ma pot reculege si ruga mai cu suflet.Felicitari pentru articol!
  Minunat!

  Reply

 3. adriana
  ianuarie 29, 2010 @ 10:04 pm

  Si daca mai citesti si la strana, cata bucurie ai in suflet!

  Reply

 4. Bogdana
  mai 24, 2010 @ 8:30 pm

  nu-i ascultati pe diavoli care va baga gandul: „Da de ce sa merg la Vecernie, nu dureaza mult, stau acasa ca oricum am fost duminica la biserica si o sa zic eu ceva rugaciuni acum seara, si asa sunt putini acolo, si asa se uita la mine ciudat babele alea, ce atata deranj”.

  Reply

 5. RDF
  mai 24, 2010 @ 8:46 pm

  Cand omul merge la Biserica, ingerul sau sta vesel inaintea lui Dumnezeu! Dar e vai de noi cand nu plecam la Vecernie, caci Ingerii stau inaintea lui Dumnezeu cu capul plecat, gandindu-se ca n-au fost in stare a ne duce pe calea cea buna!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *