Skip to content

3 Comentarii

 1. Lucia
  februarie 13, 2010 @ 4:48 pm

  Mă bucur, sufleţelule trist, că „laşitatea” te-a salvat de la „întunericul şi scrâşnirea dinţilor veşnice”.
  Cu adevărat, rugăciunile Mamei, sunt cele mai puternice, în faţă tronului divin!
  Cât despre experienţa cumplită prin care ai trecut (sub puterea acelui „exorcist”), se vede, clar, că Domnul a vrut să te „mucenicească” un „pic”, poate tocmai pentru a-ţi încerca spiritul nefiresc pentru tine de „rebel”…
  Inocenţa ta – pentru care, tot Mamei tale trebuie să-i mulţumeşti, a fost şi salvarea ta… Căci Domnul ţi-a redat, în sfârşit, BUCURIA (în acel loc binecuvăntat cu un duhovnic deosebit!)
  Bucură-te, căci Domnul te-a călit încă de acum, tocmai pentru a-ţi întări şi linişti sufleţelul tău „rebel” din prea multă inocenţă…

  Reply

 2. pau
  februarie 13, 2010 @ 11:31 pm

  „suflete trist”… mie imi place de tine sa stii. si deja am incredere in tine , caci am vazut in povestea ta cat curaj ai avut. nu ar mai trebui sa te consideri trista, zic eu… caci acum stai in bratele Fericirii, care este Hristos… mereu ai stat in bratele Lui, chiar daca uneori nu ai mai simtit… asa facem noi toti.
  Incearca sa nu mai fii trista, sa nu lasi nicodata tristetea sa te doboare si sa te bucuri , sa pretuiesti tot ce e in jurul tau. Si.. sa nu uiti de Dumnezeu…:-) El niciodata , dar nicodata nu va uita de tine ! te imbratisez!!

  Reply

 3. Danis
  martie 5, 2011 @ 1:56 pm

  Bine ca nu s-a terminat povestea ca la Tanacu…
  Misticismul unora dintre calugari e de-a dreptul periculos…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *