Skip to content

4 Comentarii

 1. Nico
  noiembrie 4, 2010 @ 9:52 pm

  Cel mai bine este sa nu joci ca sa nu fii pus in dilema. O suma mare de bani castigata implica o mare responsabilitate. Doamne ajuta-ne sa rezistam atunci cand suntem ispititi si sa fim gata sa ne sacrificam placerea pentru a-i ajuta pe cei din jurul nostru! Sa nu cautam sa traim o viata de huzur ci una cat mai bine placuta lui Dumnezeu!
  "[i]Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea, si sa Ma urmeze. Pentru ca oricine va vrea sa-si scape viata, o va pierde; dar oricine isi va pierde viata pentru Mine, o va castiga. Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om in schimb pentru sufletul sau?"[/i]" (Matei 16:24-26)

  Reply

 2. Veronica
  noiembrie 4, 2010 @ 10:51 pm

  Este pacat sa joci la lotto, sau nu? Poate cineva sa-mi raspunda? Multumesc!

  Reply

 3. Admin
  noiembrie 5, 2010 @ 7:21 am

  Costinel, ti-am sters mesajul deoarece faci afirmatii neargumentate. Daca ai ceva intr-adevar de spus in sprijinul credintei tale atunci adu argumente concrete.
  Altfel ramai la stadiul emitentului de pareri…si e plin netul de pareri care nu valoreaza nici doua parale.

  Reply

 4. costinel
  noiembrie 5, 2010 @ 1:49 pm

  Am inteles admin. Da, mai fac si afirmatii pentru care nu am adus argumente. Asta nu inseamna ca nu am acele argumente. Daca imi cereti argumente pentru o afirmatie de-a mea, voi aduce si argumente pentru ea, sau, daca nu am argumente, ma voi scuza pentru eroarea comisa..nu e nicio rusine. Nu imi dau seama la care afirmatie a mea va referiti, ca sa o argumentez.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *