Skip to content

4 Comentarii

 1. daniel
  aprilie 20, 2011 @ 1:47 pm

  Va multumesc de acest articol. Sunt impresionat si de gest si mai ales de articol. Nu mai am ce sa comentez, incep sa apreciez din ce in ce in mai pe Patriarhul Daniel (ceea ce nu facusem pana acum).
  Inca o data va multumesc.

  Reply

 2. Admin
  aprilie 20, 2011 @ 2:18 pm

  Cu drag Daniel!

  Reply

 3. Elena Alexandra
  aprilie 23, 2011 @ 3:36 pm

  Slava lui Dumnezeu sus in cer si pe pamant PACE,intre oameni bunavoire.Intr-adevar ca iubirea cea desavarsita si unica a lui Dumnezeu pt noi nu mai exista alta…

  Reply

 4. Boitos
  aprilie 13, 2012 @ 7:11 am

  Asa este.Sa iubim pe cei care ne urasc , pe cei care doresc sa ne distruga, pe cei care ne fac rau, pe cei care ne vorbesc urat si jignitor, si pe toti in general.
  Pt ca la mine in cap iubirea merge mana in mana cu iertarea.
  Asa cum spunea un preot la o predica noi cu asta ne deosebim de ceilalti , prin iubire, prin iertare.Si daca nu pt cei care ne fac si ne vor raul sa ii iertam atunci macar pt noi, noi nu meritam sa ne suparam sufletele cu razbunari si cu ura.Sa lasa in mana lui Dumezeu razbunarea la timpul potrivit.El stie mai bine ca noi ce sa faca.
  Noi suntem datori sa iertam si sa iubim neconditionat si pe toti la fel.
  Pt ca si Dumezeu ne iarta pe noi tot timpul deci cum sa asteptam bine daca noi ca simplii oameni si ca lucrare a mainilor Lui nu putem sa iertam si sa iubim.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *