Skip to content

6 Comentarii

 1. Alex
  decembrie 14, 2008 @ 4:50 pm

  Felicitări pentru pagina voastră! Este frumoasă, este interesantă, este plină de subiecte ziditoare. Să dea Domnul ca să fie citită de cât mai mulţi tineri şi să înţeleagă care este adevărata Cale.

  Vă doresc Sfinte Sărbători cu sănătate şi bucurii!

  Reply

 2. Claudiu
  decembrie 14, 2008 @ 6:18 pm

  Multumim mult de tot pentru incurajare. Tare avem nevoie cateodata sa auzim ca cineva se foloseste de ce punem aici.
  Si noi iti uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi !
  Doamne ajuta.

  Reply

 3. adriana
  aprilie 27, 2009 @ 12:00 pm

  Hristos a Inviat!

  Reply

 4. admin
  aprilie 27, 2009 @ 2:22 pm

  Adevarat a Inviat!

  Reply

 5. bianchina
  noiembrie 19, 2009 @ 11:49 pm

  “Sunt in trup, dar nu traiesc dupa trup. Locuiesc pe pamant, dar sunt cetateni ai cerului. Se supun legilor randuite de stat, dar prin felul lor de viata, biruiesc legile.Iubesc pe toti, dar de toti sunt prigoniti. Nu ii cunoaste nimeni, dar sunt osanditi,sunt omorati, dar dobandesc viata. Sunt saraci, dar imbogatesc pe multi, sunt lipsiti de toate, dar in toate au de prisos. Sunt injositi, dar sunt slaviti cu toate aceste injosiri, sunt huliti, dar sunt indreptatiti. Sunt ocarati, dar binecuvinteaza, sunt insultati, dar cinstesc. Fac bine dar sunt pedepsiti ca cei rai, sunt pedepsiti dar se bucura, ca si cum li s-ar da viata.”
  Cat de departe suntem ca traire de crestinii primelor veacuri (eu cel putin asa simt in ceea ce ma priveste) … Oare ce-or zice acesti crestini despre noi acum, privind din cer? Prin ce am putea sa ne motivam noi slaba credinta? Prin faptul ca traim alte vremuri? Ca poate sunt vremuri grele? Or fi, nu zic ba. Dar ei ce ar trebui sa spuna? Ei, care au trait vremuri cumplite, vremuri de prigoana, cand au trebuit sa aleaga intre viata aceasta trecatoare sau moartea pentru Hristos, si au ales moartea muceniceasca? Avem noi cuvant de aparare in fata lor? Stau si ma intreb: daca in curand se va dezlantui o prigoana asupra noastra (a celor care inca ne mai tinem ca suntem crestini) cati ne vom mai pastra credinta, chiar cu pretul vietii de va fi nevoie?!?! Asa, pe site, vad ca ne razboim noi intre noi cu citate, cu pareri care mai de care despre credinta. Dar traire autentica a credintei cine are? Cine Il iubeste cu adevarat pe Hristos incat sa-si dea viata pentru El si maine de i s-ar cere? Suntem noi pregatiti pentru acest lucru? Eu ma gandesc si ma ingrozesc, caci stiu care este raspunsul in ceea ce ma priveste. Daca altii stau mai bine nu pot decat sa-i fericesc.
  Vreau cu aceasta ocazie sa-mi cer iertare daca prin ce am postat pe site am lezat sau suparat pe cineva. Este posibil sa o fi facut, pot doar sa spun in apararea mea ca ce am scris am scris cu buna intentie. Dar asta este si “defectul” internetului, daca pot sa zic asa, ca nevazandu-te cu omul fata in fata, nu ai de unde sa stii daca tonul cu care ti s-a adresat a fost aspru sau bland. Plus ca una este vorbirea libera, cand poti nuanta cat si cum vrei si alta vorbirea intr-un spatiu limitat. Gata, ca m-am lungit prea mult!
  Pentru ca tot a inceput postul, ma rog sa ne ajute Domnul si Maicuta Lui sa postim cu folos si sa ne intareasca in credinta ca avem mare nevoie!

  Reply

 6. admin
  noiembrie 20, 2009 @ 12:21 am

  Un post binecuvantat, Bianchina!
  Doamne, ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *