Skip to content

1 Comment

 1. Diana
  decembrie 17, 2012 @ 1:10 pm

  Nimic nu este intamplator in lumea asta .Totul este cu un rost.Micutul Iisus cand s-a nascut in acel grajd a fost doar pentru ca El a vrut sa fie asa.Oamenii nu L-au recunoscut ,doar animalele si-au recunoscut Stapanul.
  Insusi Dumnezeu ,Creatorul lumii a luat chip smerit si s-a lasat scuipat palmuit ,batjocorit de creatiile mainilor Sale si pentru cine ? Noi continuam neincetat sa-L rastignim si sa-I inrosim hainele prin pacatele noastre.De fapt uneori uitam cate a facut El pentru noi ,iar asta Il doare si Il facem sa Isi verse din pretioasele Sale lacrimi si o ranim pe Preasfanta care se roaga neincetat .. .Noi am ajuns mai rau ca animalele si chiar decat diavolii.Unde ai vazut tu animal care sa isi paraseasca puiul?Ai vazut tu animale care sa nu isi respecte’ liderul’ ? Intre ele s-a realizat o ierarhie ,unde acestea ii sunt supuse ‘liderului’.
  Acum ca va veni Craciunul ,sa ne recunoastem Stapanul ,Dumnezeul nostru si sa trecem pe la sfanta Lui ‘casuta’ alaturi de ceilalti frati ai nostri .Sa-i dam slava cuvenita,fiindca El ne iubeste foarte mult.
  Iubirea Lui Dummnezeu pentru cel mai pacatos om din lume este mult mai mare decat iubirea celui mai mare sfant pentru Dumnezeu (par Arsenie Boca).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *