Skip to content

8 Comentarii

 1. jan
  august 20, 2009 @ 1:28 pm

  Mersi pt articole, cred că am cam exagerat pe celălalt subiect, dar trebuie să mărturisesc că pe la sfîrşitul liceului, cam atunci a avut loc trezirea mea, şi am tot căutat să învăţ cît mai mult despre Iisus, Maica Domnului şi Ortodoxie în general, şi am făcut prostia să citesc Sfînta Scriptură iar pe atunci nu aveam mintea prea coaptă şi cugetam tot felu de gînduri nemernice care au durat destul de multă vreme şi m-au depărtat de biserică şi de Dumnezeu. Şi iar am căzut în păcat, cam tot ce este înşirat pe saitul ăsta şi multe altele care nu sunt trecute. Slavă Domnului că am scăpat de ele (tot cu ajutorul Lui) dar acum parcă sunt în iad, aşa de rău mă simt dpdv sufleteşte, îmi aduc aminte ce fericit eram înainte şi ce aproape mă simţeam de Dumnezeu fără să fac nici un efort, acum nu mai este aşa.

  Rămîn la părerea că Biblia trebuie citită numai după o anumită vîrstă, şi nu de toată lumea, pentru că foarte mulţi au căzut în erezie.

  Reply

 2. admin
  august 20, 2009 @ 3:30 pm

  Cu multa placere jan.

  Reply

 3. D
  august 20, 2009 @ 6:17 pm

  Eu cred ca Sf.Scrptura TREBUIE citita de toata lumea oricand ; doar sa nu ne apucam sa facem interpretari dupa capul nostru. Cand ne este neclar un pasaj, mergem la Sfintii Parinti si vedem cum au interpretat ei.

  Reply

 4. Adriana
  august 21, 2009 @ 9:40 pm

  Poate ca trebuie citita cu rugaciune la Domnul ca sa ne dea intelepciune pentru a intelege ceea ce citim…

  Reply

 5. daniel
  ianuarie 20, 2010 @ 6:23 pm

  e bine de tinut legatura cu Biserica permanent, de mic si o legatura stransa cu preotul Bisericii .El ne va povatui ce e bine sa facem dupa fiecare persoana si varsta in parte.

  Reply

 6. ingrid
  ianuarie 20, 2010 @ 6:33 pm

  Cand am inceput sa merg la Biserica, singura biblie pe care am gasit-o in casa si din care am inceput sa citesc era una protestanta, capatata gratis de cineva din familie. Preotul era un foarte bun predicator, explica totul pe inteles, de aceea pericolul n-a fost prea mare. Dupa cateva luni am sesizat ca biblia aia nu e ortodoxa si am cumparat una buna.

  Asa cum zice Daniel, preotul conteaza enorm. Daca el nu-si face bine datoria, atunci e pericol, altfel: toate la indrumarea lui merg fara probleme.

  Reply

 7. Maria
  martie 1, 2010 @ 11:36 am

  admin
  ai observat ce link are nenea victor chisinau? 🙁

  Reply

 8. admin
  martie 1, 2010 @ 12:42 pm

  Multumesc pentru atentionare Maria.
  Am sters comentariul.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *