Skip to content

4 Comentarii

 1. Cristina
  iulie 4, 2023 @ 5:10 pm

  Cand mi-am ales masina am avut urmatoarele critetii:
  – sa ma incadrez in buget (mic)
  – sa fie fiabila (ca sa nu cheltui mult cu ea), deci nemtoaica sau nipona
  – sa aiba portbagaj incapator
  – sa nu aiba multi km la bord (am luat-o second)
  – sa nu fie prea veche
  – sa fie frumusica, pt ca sa ma bucur de ea.

  La ultimul criteriu am renuntat, ca la un moft, cand am vazut ca e greu sa gasesc ceva care sa le satisfaca pe toate celelalte. M-a ajutat Dumnezeu si am gasit o masinuta bunisoara dar cu o culoare f tipatoare. Imi pare rau daca cineva din trafic sau dintre pietoni se simte intimidat sau i se pare ca vreau sa atrag atentia.

  Totodata am aflat ca nici arhiereii nu ar trebui judecati prea aspru pentru autoturismele lor , pt ca unele le mai si primesc in dar (iar in dar oferi ceva bun).

  Afirmatiile din articol pot fi extrapolate la orice – de la haine si incaltaminte la scoala copiilor.

  Reply

 2. administrator_ot
  iulie 5, 2023 @ 3:57 am

  Cristina, legat de arhierei, eu cred că ei, ca și noi, putem refuza o mașină pe care o primești în dar, și aduce sminteală celorlalți.

  Patriarhul Justinian Marina fiind în vizită la regina Angliei a primit cadou din partea ei o masina Rolls Royce, dar Patriarhul României i-a spus:

  „Majestate, vă mulțumesc. Sunteți foarte generoasă, dar sunt informat că sunteți președinta Societății Biblice Britanice. Patriarhii români de dinaintea mea au editat fiecare câte o Biblie, care le poartă numele. Eu am mai mult de 10 ani [ca patriarh – n.ed.] și nu am izbutit să am o Biblie. Vă rog, în locul mașinii, dați-mi hârtie și materiale de legătorie, ca să pot tipări și eu Biblia”.

  Dorința i-a fost împlinită.

  Reply

 3. Valentin Constantin
  iulie 5, 2023 @ 8:37 am

  De acord si nu prea. Eu daca sunt pilot de linie, doar prezenta mea in uniforma atrage priviri. S-atunci ce sa fac ? Sa ma las de job ?

  Reply

  • administrator_ot
   iulie 5, 2023 @ 10:48 am

   Valentin, eu cred că exagerezi. Fă-ți treaba așa cum trebuie. Dar și uniforma te poate îndemna spre mândrie. Când simți asta, roagă-te Domnului, cere-ți iertare.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *