Skip to content

12 Comentarii

 1. aicredinta
  mai 14, 2010 @ 3:24 pm

  Cunosc pe cineva care a jucat la pariuri si jocuri mecanice vreo 2 ani la rand.A luat bani de pe vanzarile care le facea in cadrul firmei(nu banii lui) si i-a pariat.A pariat sume mari de bani si i-a spus sotiei ca l-a furat cineva.Au facut rata la banca ca sa dea acesti bani inapoi.A luat altii.I-a spus sotiei ca a accidentat un om pe trecerea de pietoni si ca acesta ii cere bani ca sa nu-l dea la politie.A inceput sa zica ca-i cere luna de luna.I-a dat mama lui toti banii pe care ii facuse ca femeie de servici , o vara in Italia.A inceput sa se vaite de dureri mari de cap, nu era in apele lui.Parintii au fost sunati de seful lui.Luase si bani imprumut.Toate datoriile lui se ridicau la 3000 de euro.Sotia lui desi era in concediu de crestere a copilului s-a dus sa lucreze ca ospatara intr-un restaurant.Ea ii dadea bani sa plateasca rata la apartament(aveau credit ipotecar) si el ii punea la pariuri.
  Cand au auzit mama cu cat este dator s-a imprumutat la rude dar a facut si depresie cu internare in spital.El era depasit”Daca ii spuneti sotiei ma sinucid”.Sotia a aflat indirect.L-a iertat dar l-a pus sa faca juramant in biserica ca nu mai pariaza, ceea ce a si facut.A provocat multa suparare.Mama lui se pregateste sa plece iar la munca sa il ajute.De vreo zece luni nu se mai ocupa cu asa ceva.Nu s-a asteptat nimeni.Era un baiat foarte bun.Cu sprijinul si rugaciunile familiei merge inainte.Sa-la ajute Dumnezeu.

  Reply

 2. admin
  mai 14, 2010 @ 4:54 pm

  Of…..mare necaz cu lacomia asta de bani.

  Reply

 3. marius
  mai 14, 2010 @ 5:06 pm

  Buna sfatul „Uităta-te la cei care au trecut deja prin toatea astea şi gândeşte-te dacă vrei să ajungi ca ei.” dar consider ca-i neconvingator pentru multi, asta aud si cei ce vor sa incerce o doza sau un fum… Trebuie sa fie constinenti caci altfel in zadar sunt cuvintele „adica in zadar pana sunt constineti de rau ce-l provoaca, odata-si vor da seama ca acele simple cuvinte au avut o greutate mare”!

  Reply

 4. mihu
  mai 15, 2010 @ 2:54 pm

  intrebare catre toti:

  cate casatorii sunt permise cu dispensa in BOR?

  multumesc

  Reply

 5. admin
  mai 15, 2010 @ 3:21 pm

  Doua, si cu mare pogoramant, adica cu mare ingaduinta si a 3-a, cu aprobare de la episcopul locului. A 4-a oara nu se mai permite, se considera o luare in ras a Sfintei Taine a Cununiei.

  Reply

 6. mihu
  mai 15, 2010 @ 4:32 pm

  multumesc mult 🙂

  Reply

 7. liviu
  mai 15, 2010 @ 10:35 pm

  intr-o situatie asemanatoare eram si eu ,multumesc mult!

  Reply

 8. cosmin
  mai 15, 2010 @ 10:53 pm

  da……,,pariurile sunt pur si simplu diavolesti,,!!!!!!!!

  Reply

 9. Ana
  mai 15, 2010 @ 11:27 pm

  Mihu, @ „cate casatorii sunt permise cu dispensa in BOR?” Numai prima este Taina. Celelalte asa cum ti-a spus si admin, sunt ingaduite de biserica.

  Daca raspunsul nu-ti este folositor la vreun test, sa stii ca nu ti-e folositor nici ptr divort…

  Reply

 10. ionel
  mai 16, 2010 @ 1:11 pm

  Povestea lui Marian m-a facut sa ma las de pariuri!!

  Reply

 11. lampard
  mai 19, 2010 @ 6:57 pm

  ai dreptate daca ai vointa si te rogi lui dumnezeu te vei salva

  Reply

 12. dumitru
  mai 19, 2010 @ 8:07 pm

  despre pariuri am si eu o experienta destul de bogata. Sunt un mare pasionat de sport.In gimnaziu si liceu pierdeam foarte mult timp cascand gura la sport.ore intregi. si o data ce pui la pariuri nu poti pur si simplu sa te uiti a doua zi sa vezi daca ai castigat, simti nevoia sa urmaresti pas cu pas desfasurarea meciurilor.Si chiar daca ai pierdut la primul meci pariat vrei sa vezi daca macar prinzi o parte din meciurile pariate si asa ajungi sa pierzi intreaga zi. Eu am pariat din 2003 cand s-a deschis casa de pariuri la mine in oras pana in 2007. De atunci mi-am impus sa ma las.Si am reusit.De cateva ori ispita a fost foarte mare, dar Dumnezeu m-a ajutat sa trec peste. Legat de banii castigati din pariuri eu zic ca nu ai parte de ei. Va dau un exemplu concret. Cel mai mult am castigat 3 milioane pariind 2,5 lei. O sa zica unii ce noroc ai avut. Apropo nu cred ca exista nici noroc, nici ghinion. Mai degraba ca fiecare isi face norocul cu mana lui.Revenind, cu banii castigati mi-am luat un costum, pe care l-am purtat de maxim 5 ori, dupa care sora mea din greseala l-a ars. Si uite asa nu am avut eu parte de banii respectivi. Pariuri iti aduc numai pierderi, de la cele materiale la cele sufletesti. Pierzi timp, consumi energie, te stresezi. Cred ca deja am scris destul. Scuzati-ma, pentru mesajul cam haotic, dar asa mi-a venit sa scriu.Nu am o stare extraordinara generata din pacate din o alta patima discutata aici si de care am zis ca ma lepad, dar inca n-am reusit.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *