Skip to content

6 Comentarii

 1. Luciana
  decembrie 1, 2012 @ 2:38 pm

  Excelent articol!
  Multumesc din suflet!
  Referitor la intrebarea autorului, crezul celor care ,,au facut posibila cea mai frumoasa zi a romanilor,, traieste si azi, doar ca este inabusit de disperarea, neputinta si starea de incremenire in care ne aflam astazi. Romanul simte azi ca i s-a luat demnitatea, glia stamoseasca este vanduta pe nimic si aproape nu mai are pentru ce lupta. Mai devreme sau mai tarziu insa, romanul se va trezi din aceasta amorteala si va lupta pana la capat pentru recapatarea valorilor morale si materiale din lipsa carora a fost ingenunchiat.

  Reply

 2. Costea
  decembrie 1, 2012 @ 7:45 pm

  Bună seara! Foarte frumos articolul, felicitări! Ca răspuns la întrebarea din final aș vrea să dau un citat din părintele Arsenie Boca : oameni suntem toți, om însă numai din când în când câte unul, acela care nu-și dezminte obârșia divină. Asta pentru că a fi om e lucru mare și pentru că înseamnă ceva, și de ce nu? să ai un crez. Dumnezeu să-i răsplătească cu viața veșnică pe cei care au luptat pentru țară și unitatea ei. Doamne ajută! 🙂

  Reply

 3. sebastian catalin hogea
  decembrie 2, 2012 @ 12:26 am

  Cerșetoria sau mâna întinsă nu este specifică poporului român, nobil de altfel prin creație, ci a fost injectată în sânge prin intermediul cuvintelor demagogice ale celor(nu toți) care ne-au condus…. încă nu pe ultimul drum. Fiți mândri că sunteți români și triști că nu ați putut să vedeți de fiecare dată neputința celor care au deschis gura. La mulți ani, România! La mulți ani, români!” Sebastian, un pr.

  Reply

 4. sdaniel
  decembrie 1, 2015 @ 9:29 am

  La multi ani!

  Reply

 5. Dan Tudorache
  decembrie 1, 2015 @ 10:11 am

  La mulți ani ție și familiei tale, Daniel!
  La mulți ani tuturor românilor!

  Reply

 6. ElenaE
  decembrie 1, 2015 @ 2:43 pm

  La multi ani tuturor romanilor!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *