Skip to content

3 Comentarii

 1. sharbinsk
  ianuarie 12, 2015 @ 9:45 pm

  Ieromonah Savatie;”[i][…]au fost împușcați de poliție, deși nu au opus rezistență[…] [/i].”

  Sunt proceduri standard de intervenție faptul că se folosesc flash-uri și bombe, nicăieri nu apare vreo informație că ar fi fost dispuși să se predea, deși au vorbit cu un ziarist.
  După ce s-a dat cu flash-uri ei au început să tragă, și asta nu cred că o aflăm de la directorul tipografiei care a fost dus la secția de poliție după eliberare ci dintr-un raport al poliției.

  În rest articolul e bine scris.

  Reply

 2. Dan Tudorache
  ianuarie 13, 2015 @ 6:59 am

  Bună observația Ioane!
  Dealtfel, nici nu se poate problematiza că asasinii n-ar fi opus rezistență câtă vreme erau înarmați și se foloseau de ostatici ca ”retragere”.

  Reply

 3. Vasile
  ianuarie 16, 2015 @ 2:18 pm

  Mi-ar fi placut sa citesc ceva despre imagine si imaginar, despre imaginea primordiala la religiile aparent in conflict. crestinismul si islamismul au oare arhetipuri diferite? intrebam si eu, caci si caricatura, pana la urma este o imagine… insa reactia finala la vederea imaginilor blasfemiatoare este total diferita in cele doua cazuri. unii au inteles sa actioneze in comun, prin mitinguri de protest record, i-ar altii au inteles sa actioneze individual, las si extrem cu kalasnicoavele in mana. nu stiu, daca imaginile primordiale exista si sunt diferite la cele doua religii. mi-a placut, in schimb, cum ati spus si ce ati spus despre frumusetea chipului si despre pocirea acestuia in imagini si, de asemenea …”caricaturile se înmulțesc atunci cînd cei care le fac nu pot ucide. Caricaturile apar înaintea unei revoluții, dispar în perioada măcelului și reapar pe timp de ”pace”, dar nu ca operă a partizanilor, ci ca armă a sistemului.” ori, probabil, sa fie adevarata expresia „adevaratii artisti sunt intelesi abia dupa moarte”. ciudat.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *