Skip to content

6 Comentarii

 1. dani
  februarie 11, 2010 @ 1:27 pm

  Minunat articolul,si ma bucar ca reusesti sa comunici deschis cu duhivnicul tau(prietenul tau)cum sa fac sa reusesc si eu?

  Reply

 2. geo
  iulie 22, 2010 @ 9:26 am

  :love: Am sa fac atasez la acest articol un cuvant de suflet al sfantului meu drag- Valeriu Gafencu:
  [quote]Lasati distractiile si placerile usoare( ex.: balurile si altele asemenea). Fiti atente la [b]prietenii[/b]. [b]Un prieten bun e o comoara.[/b] Dar multa grija, caci [i]atunci cand nu stii sa-ti gasesti mediul potrivit realitatii tale sufletesti, vei avea mult de suferit.[/i]Si nu arareori suferinta poate lasa urme daunatoare atunci cand suferi din pricina [b]unor greseli sau pacate proprii[/b].[b]Traiti in multa iubire si ajutati cat mai mult. Iubiti natura.[/b][i]In mijlocul naturii va veti regasi in toata simplitatea si curatia de suflet.[/i][u]Vreau sa va stiu fericite.[/u][b]Si fericirea adevarata nu poate fi decat aceea provenita din trairea lui Hristos[/b][/quote]

  Acest citat este un fragment dintr-o scrisoare a dragului meu sfant Valeriu catre iubitele lui surori, catre mama sa, rudele si prietenii sai…DAR NU IN ULTIMUL RAND CATRENOI TOTI. AMIN! :love: :love: :love:

  Reply

 3. geo
  iulie 22, 2010 @ 9:29 am

  O GRESEALA LA SCRIS
  :sad:Ma iertati pt greseala strecurata…..

  Reply

 4. Saurian
  iulie 22, 2010 @ 11:51 am

  Reply

 5. Filofteia
  iulie 22, 2010 @ 2:53 pm

  dani,in primul rand gaseste-ti un duhovnic cu care sa poti vorbi deschis si care sa simti ca te iubeste ca pe copilul lui,apoi fi deschis fata de el si asa va incepe comunicarea dintre voi.

  Reply

 6. Alexandru
  martie 28, 2011 @ 5:08 pm

  nu mai merge linkul de la Va recomandam sa cititi si articolul: intre duhovnic si psiholog

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *