Skip to content

10 Comentarii

 1. MunteanUK
  septembrie 11, 2009 @ 12:17 pm

  ce nemarginita rabdare are Preasfanta Treime cu pacatosii de noi cata vreme, inca pe vremea Sf Ioan Gura de Aur, existau mari pacate intre oameni, iar dupa 1.600 de ani tot mai tine lumea asta!

  si dc cei din vremea lui Noe pe acela nu l-au ascultat, nici in timpul Sf Ioan multi nu l-au ascultat, ci l-au batjocorit… ce sa ne mai asteptam in vremurile de azi?!

  numai sa nu ne amagim ca, dc il citim pe Sf Gura de Aur si suntem urmasi ai sai, iar dc mergem la Biserica, noi nu ne lepadam de Hristos prin nenumaratele pacate de zi cu zi!

  Domnul sa se milostiveasca de noi!

  Reply

 2. D
  septembrie 11, 2009 @ 8:33 pm

  Amin !

  Reply

 3. Veronica
  septembrie 13, 2009 @ 4:18 am

  Dragii mei,

  Eu ,nenorocita si pacatoasa ma ingrozesc ori de cite ori citesc pasajul acesta din Sfinta Biblie rostit de Domnul nostru Iisus Hristos: „Plecati de la mine, nelegiuitilor, Eu nu va cunosc pe voi.”Cutremuratoare sentinta.Doamne ai mila de noi! Daca am intelege noi , sarmanii, ce spune fraza aceasta, cred ca ne-am opri de la toate placerile acestea lumesti si poate ca ne-am face sfinti.Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu .Amin!!!

  Reply

 4. D
  septembrie 13, 2009 @ 11:29 am

  Ce este sfintenia ? Este trairea in Hristos. Iar daca am trai in Hristos,nu ar mai fi nevoie sa ne oprim de la placerile lumesti, in sensul de a ne stradui spre aceasta – pentru ca ele ne-ar fi total straine,nu ar mai avea nici o atractie pt. noi.

  Reply

 5. Silvia
  septembrie 14, 2009 @ 5:52 pm

  Ce actual e Sf Ioan Gura de Aur…!

  Reply

 6. Dan
  septembrie 14, 2009 @ 7:37 pm

  La fel ca intotdeauna 🙂

  Reply

 7. Viorel
  septembrie 15, 2009 @ 12:34 am

  Stiati ca iadul e mai mare decat Raiul?

  Reply

 8. Veronica
  septembrie 19, 2009 @ 1:29 am

  Sa ne pazeasca Dumnezeu pe noi, pe toti , de iad. Eu nu-mi pot imagina ceva mai crunt decit chinurile sarmanului suflet condamnt la focul nestins a iadului.Dar cea mai mare tragedie este ca nu se sfirsesc niciodata chinurile acelea. Citeam undeva in Vietile sfintilor ca cel mai dureros este pentru suflet faptul ca s-despartit pentru vesnicie de Dumnezeu. Doamne fereste-ne pe noi de asta.

  Reply

 9. dumbravioara
  octombrie 27, 2009 @ 8:54 pm

  Sa ma fereasca Dumnezeu de chinurile iadului ! Sa ne fereasca pe toti de asa ceva.Aliluia lui Dumnezeu.Amin!

  Reply

 10. Metodios
  octombrie 28, 2009 @ 5:28 pm

  Focul iadului si fundul iadului sunt doua lucruri foarte concrete,pe care unii le simt inca din aceasta viata.La fel si raiul.De ce se spune fundul iadului?Pentru ca iadul este ca o prapastie,ca un abis,un abis al sufletului.Daca oamenii ar simti macar o secunda focul iadului,cu totii ar fugi de el.Si da,si raiul si iadul sunt vesnice,acolo nu exista timp.Focul iadului il aprindem prin patimile noastre,iar cele mai arzatoare sunt patimile sexuale,iadul este lucrarea patimilor in suflet,foc care se inteteste.Patimile ne pustiiesc sufletul,il golesc de dragoste si viata,il ucid.La fel si trupul.Vedeti,in Biblie un apostol vorbeste despre antihrist numindu-l uraciunea pustiiri.Asta este diavolul,o uraciune a pustiiri.La fel si oamenii fara dragoste sunt pustiiti si urati incat iti este frica de ei.Focul iadului il sting numai lacrimile de pocainta.Vedeti,de aceea la slujba preotul spune sa avem inimile sus,deoarece jos este iadul.
  Raiul a fost pregatit de Dumnezeu de la inceput,pentru cei ce il urmeaza,dupa cum va spune la Judecata.Iadul a fost gatit diavolului si ingerilor lui,adica celor ce nu l-au ascultat.Dar nu Dumnezeu a facut iadul,EL a facut doar raiul,in care ne asteapta pe toti.Raiul a fost pregatit,iadul a fost gatit,adica Dumnezeu a facut raiul pentru toti,dar cei ce nu l-au ascultat au mers in iad unde este plangerea si scrasnirea dintilor.Iadul este neputinta de a mai iubi.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *