Skip to content

3 Comentarii

 1. IUlia
  februarie 13, 2010 @ 9:02 pm

  Sunt superbe versurile.Dumnezeu este prea bun si ingaduitor cu noi..:sad:..noi Il suparam mereu.Iti multumesc Doamne,pentru ca mereu esti alaturi de mine,o pacatoasa:sad:..

  Reply

 2. gabriel
  februarie 13, 2010 @ 11:31 pm

  un calugar si un mirean mergeau pe drum…la un moment dat se opresc sa se odihneasca…in acest timp calugarul isi spune in minte ,,miine ma voi lasa de calugarie si voi devenii mirean, nu mai vreau sa fiu calugar,,
  Celalalt mireanul la fel isi zice in gand,,miine dimineata cum ma scol ma calugaresc…,, dar in acea noapate moare si calugarul si mireanul, la judecata Dumnezeu i a judecat pe fiecare in ce ia gasit, adica pe calugar la judecat ca si calugar iar pe mirean asemenea, caci nu apucasera sa si duca la indeplinire gandul.
  CINE MA AJUTA, CINE MA IUBESTE, CINE MA ASCULTA CAND PLANG, CER, MULTUMESC…stiu cine EL cel care ma tine in brate cand eu sunt in suferinta

  Reply

 3. ANDREI
  mai 8, 2011 @ 10:24 am

  PACATUL
  Pacatul il poate face oricine,fie el preot ,calugar prof sau copil.Dar dumnezeu a dat din cer si iertarea pentru orice om care face greseli el trebuie sa stie si sa ierte fie greseala cat de mare. Pentru ca a gresi e omenesc. Domnul sa ne aiba in paza!!!!!!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *