Skip to content

2 Comentarii

 1. ionutz
  decembrie 31, 2008 @ 11:19 am

  Inainte sa citesc acest articol am anticipat nu ca as fi stiut urmatoarele „În lumea de azi nu se mai vorbeşte de iad pentru că iadul presupune pedeapsă, iar pedeapsa presupune păcatul, iar păcatul presupune existenţa lui Dumnezeu care vrea ca păcatul să nu fie făcut, ci numai binele.”Acestea mi-au venit in suflet inainte sa citesc si cu adevarat asa este!Daca nu am avea libertate ,am fi niste robotei….peste voia noastra!

  Reply

 2. flinutz
  ianuarie 1, 2009 @ 11:18 pm

  Frumos articol!
  Dar apropos de cine ne arbitreaza viata, doresc a va aminti si subiectele stirilor din zilele acestea (perioada Craciun-Anul Nou) – peste tot: rezumatul superstitiilor, sfaturile VIP-urilor si ale divelor pentru noaptea de revelion, destinatii, tinute, accesorii obligatorii, previziuni astrale pentru noul an – anul calului, cu ascendent in scorpion, mai precis anul prostului…
  Ati vazut undeva, pe vreun post (exceptand posturile ortodoxe) vreo mentiune, macar, ca pe 1 ianuarie DIMINEATA se tine slujba Sfantului Vasile Cel Mare? Ca se citesc Molitfele Sf. Vasile Cel Mare?? A vorbit cineva despre puterea acestora, despre pregatirea pentru mersul la biserica? Deja intru in povesti de domeniul SF-ului pentru „evoluatii” care fac emisiunile alea.
  Mi se pare, uneori, ca traim intr-o lume cu mai multe lumi…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *