Seara de rugăciune

Seară de rugăciunea (miercuri, 18 oct. 2017, ora 22.30. Evanghelia după Luca

Detalii aici >

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continua

 

   

Icoanele lui Vladimir Denschikova au fost prezentate într-o expozitie dedicata sarbatorii de Craciun. Lucrarile sale se disting printr-o spiritualitate profunda. Expozitia artistului da o atmosfera uimitoare de lumina, bunatate si pace .Expozitia ofera 14 icoane si 3 fotografii, realizate cu pictograme, care se afla în colectii private  Toate acestea sunt realizate în tehnica macrame, colaj, în care autorul a lucrat peste 30 de ani.

Toate lucrarile sunt efectuate într-un singur exemplar si fiecare are câteva milioane de noduri. Aceasta tehnica este unica, drepturile de autor ale artistului fiind rezervate. În icoanele create de mâinile lui Vladimir Denschikova nu exista nici aur, argint, nici pietre, dar ele radiaza dragoste. Si, desi firul de ata nu are stralucire, peste iconite straluceste lumina nepieritoare. Acest lucru este înmultit cu dragoste si credinta.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Excursie

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții