Seara de rugăciune

Seară de rugăciunea (miercuri, 18 oct. 2017, ora 22.30. Evanghelia după Luca

Detalii aici >

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continua

 

   

Acum câteva luni, căutand anumite icoane pe internet, am dat de blogul artistei Linda-Saskia Menczel: treptespredumnezeu-portrete.blogspot.com/

Odată ajuns în universul acestui blog unic prin stilul artei, bucuria mi-a fost pe cât de neașteptată, pe atât de mare. Linda ne împărtășește din talentul ei portrete de sfinți canonizați sau necanonizați, dar și de părinți și maici îmbunătățite.

Pe blog nu aflăm prea multe detalii despre Linda, însă autoarea ne dă un indiciu despre sine, pe cât de "zgârcit"  pe atât de prețios: "Desenez oameni care mi-au influențat gândirea și mi-au adâncit Credința". Și judecând după mulțimea sfinților încondeiați nu putem decât să ne bucurăm că am dat de un suflet modelat după virtuțile dreptei credințe, între care modestia stă la loc de cinste.

Pe această cale, ne manifestăm recunoștința față de ceea ce face Linda și ne rugăm ca Dumnezeu să-i înmulțească talantul și să-i binecuvinteze întreaga lucrare și viață.

Toate portretele pe care le puteți vedea în galerie sunt făcute pe pânză (24/30cm), în marea majoritate fiind desenate în creion cu foiță de aur.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Excursie

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții