Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cand Domnul a impartit darurile Sale Din mainile Sale minunate au rasarit Doua picaturi de roua,mici lacramiore Pictate in Rai,slavite pre pamant.

Una din lacramioare firava si dulce Graieste frumos catre Domnul Hristos Carui neam doresti a ma darui pe mine Lacramioara mica din Chipul tau frumos?

Domnul Hristos la rugaciune sezand Spuse Tatalui Ceresc Domnului Sfant Iar vocea Tatalui bland s-a auzit graind Fiule,Fiule lacramiora sa o daruiesti Acelor neamuri care prin Tine pe Mine ma slavesc

Sta Domnul si s-a gandit si a sadit imediat Lacramioara in ortodoxie,duhul cel curat Vazand cum acestia dintai au respectat Cuvantul lui Dumnezeu,cu sabie purtat.

Lacramioara s-a daruit Bisericii imediat Si aceasta multi mucenici Tatalui a daruit Si Hristos multumit in rugaciune bland a grait "Tata acestora care au pazit Cuvantul Meu Dupa Cuvantul Tau le-am dat cu prisosinta Lacramioara poleita de martiri in credinta ortodoxa"

...........................................................................

Peste pamantul invechit de dorul lui Hristos S-a asternut vijelios lepadarea de credinta Si Domnul vazand tare s-a intristat Si catre Tatal cu multa durere a strigat "Tata,iata oamenii incep sa isi lepede averea Ca niste prunci fara de minte pe Mine oile m-au lepadat Si pastorii au uitat de turma Mea si a rasarit minciuna..."

"Fiule,Fiule mai ai o lacramioara pe care sa asezi Biserica Pe care sa se implineasca ce s-a scris prin Duhul Sfant Ca portile iadului s-au sfaramat si pe ele biserica s-a cladit Si in aceasta biserica in veci Adevarul nu va fi biruit"

Lacramioara s-a daruit celor care Adevarul au iubit Si repede s-a asternut peste pamant mare dezbinare Din pricina celor care il iubesc pe Hristosul cel rastignit Pentru a carei rastignire s-a mers pana la moarte .

Hristos vazand ucenicii sai preaiubiti Din inaltul cerului cu cununi prea stralucite Si cu podoabe ceresti neasemuite I-a primit in ceruri cu trambite prea frumoase Si cu glas de tunet catre ei a grait: "Veniti la Mine cei impovarati de greutati Care pana la moarte ati pazit vie Credinta Florilor Ortodoxia mea, Ortodoxia tinerilor."

(Adrian)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești