Skip to content

2 Comentarii

 1. elena
  decembrie 14, 2011 @ 2:00 pm

  Foarte frumos a spus Pr. Freeman, mi-am insusit articolul pe deplin… De multe ori mi se intampla sa aberez prin ceea ce spun si imi dau seama, ulterior ,de aceasta, imi dau de multe ori parerea in cazuri in care ar trebui sa tac, caci din cauza putinelor mele cunostinte tind sa par ignoranta si imi asum pe deplin ignoranta mea in cele mai multe cazuri,in ceea ce priveste credinta . Incerc sa ma schimb si sa fiu mai inteleapta in actiunile mele. Nu ma bagati de seama cand aberez prin comentariile mele…
  Hristos in mijlocul nostru!

  Reply

 2. Administrator
  decembrie 15, 2011 @ 9:29 am

  Desi parintele nu arata ”cu degetul” se intelege de la sine ca din cauza ”multor invatati”…adica prea ”invatati” pentru cat ar fi putut sa inteleaga, s-a ajuns la sectarism. Acesti ”invatati” sunt cei carora parintele Arsenie Boca le spunea ”cei ce-si taie mintea in Scripturi”.
  De aceasta ispita nu este ferit niciun crestin ravnitor, nici noi, de asta este bine sa ne smerim, sa ne cunoastem lungul nasului si sa nu-l ispitim pe Domnul cu curiozitati duhovnicesti, ci sa ne rugam ca la vremea potrivita sa ne lumineze mintea.
  Si de aceea Sfanta Scriptura se citeste cu talcuirile sfintilor parinti alaturi, mai ales acolo unde avem neclaritati.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *