Skip to content

10 Comentarii

 1. Sofia Ioana
  octombrie 28, 2014 @ 9:19 am

  M-au odihnit sufleteste foarte mult aceste cuvinte si m-au facut sa zambesc cu drag. Eu cred pentru ca mi-e cu neputinta sa nu cred, nu m-am intrebat niciodata de ce. Am crescut cu Doamne-Doamne al bunicii si mi se pare atat de firesc sa fie cu mine, langa mine incat in toti cei 26 de ani pe care tot El mi I-a daruit nu m-am gandit niciodata la posibilitatea ca El sa nu fie. Si ma bucur tare mult ca Cel mai bun Prieten al nostru e Acelasi.

  Reply

 2. Laura Stifter
  octombrie 28, 2014 @ 5:52 pm

  Ce minunat text, Claudiu!!! M-a impresionat profund mărturisirea ta şi te felicit pentru iniţiativa de a-i încuraja pe toţi să-ţi urmeze exemplul.
  Mă bucur tare mult că gândurile mele te-au inspirat în acest nou proiect şi-ţi mulţumesc din toată inima că ai menţionat acest lucru atât de încurajator pentru mine!
  Hristos în mijlocul nostru!

  Reply

 3. Dan Sorin
  octombrie 28, 2014 @ 5:52 pm

  Claudiu, sunt cu totul de acord cu tine. De când a apărut Hristos în viața mea parcă a căpătat sens. Nu pot să îmi imaginez cum puteam trăi înainte fără Hristos. Chiar azi o colegă de muncă râdea pe seama Ortodoxiei lui Becali dar mie îmi tresălta inima de bucurie când auzeam de Sf. Cruce sau de Biblie. Chiar dacă omul, prin felul său de a exprima, dă o lumină proastă Bisericii și credincioșilor.

  Reply

 4. Laura Stifter
  octombrie 28, 2014 @ 5:56 pm

  SofiaIoana şi Dan-s,
  Ce mărturii frumoase şi sincere! Dumnezeu să fie cu voi!

  Reply

 5. Luciana
  octombrie 30, 2014 @ 1:31 pm

  Socotesc că e imposibil să nu crezi în Dumnezeu pentru că e atât de prezent în viața noastră!
  Și ce e și mai frumos, e faptul că, an după an, înaintând în vârstă, lovindu-te de noi provocări, Domnul e și mai aproape de tine, ți se dezvăluie mai mult, și mai mult!
  claudiu@
  Și eu am citit articolul tău, zâmbind; am simțit duioșia, iubirea cu care ne învăluie Domnul.
  Mulțumesc!

  Reply

 6. Claudiu Balan
  octombrie 30, 2014 @ 1:57 pm

  Luciana,

  Mă bucur că ți-au fost de folos gândurile mele.
  Așteptăm și gândurile tale…

  Tu de ce crezi în Dumnezeu, Luciana?

  Reply

 7. Dan Tudorache
  octombrie 30, 2014 @ 2:04 pm

  Luciana, dragă surioară, sărut-mâna!
  Nu te lua după Claudiu, că uite, te provoacă la destăinuri sufletești 🙂

  Reply

 8. Claudiu Balan
  octombrie 30, 2014 @ 2:16 pm

  Destăinuiri sufletești spre întărirea sufletească a celor neîntăriț.
  🙂

  Reply

 9. Dan Tudorache
  octombrie 30, 2014 @ 2:35 pm

  Am uitat să spun că Claudiu este foarte entuziasmat de câteva zile pe tema asta iar eu mi-am luat rolul să-l ponderez ca să nu plesnească de optimism.

  Reply

 10. Luciana
  octombrie 30, 2014 @ 7:09 pm

  Claudiu frățioare,
  Cred în Dumnezeu pentru că e hrana mea zilnică, credința e liniștea mea, răspunsul la miile de întrebări, dar și împăcarea cu sine și cu ceilalți (acum îmi explic lăcomia anumitor oameni: au bani, avuții peste măsură și parcă nu se mai satură, caută să-și înmulțească averile din ce în ce mai mult și asta datorită faptului că nu simt nicio bucurie, că viața lor nu are sens, culoare pentru că în sufletul lor există un imens gol pe care nu-l pot defini, acesta fiind de fapt lipsa lui Dumnezeu).

  Cred în Dumnezeu pentru că El mă ține de mână când sunt gata să cad, ridicându-mă de subțiori, atunci când mă simt neajutorată, singură, părăsită, uitată.

  Cred în Dumnezeu pentru că mă aduce mereu în anumite situații, care inițial par greu de dus până la capăt, dar din care ies întotdeauna mai întărită, facându-mă să cresc spiritual, personal, profesional, având astfel ocazia de a mă cunoaște pe mine însămi, dar și de a-L redescoperi astfel.

  Simt lingurița cu care mă hrănește: îmi dă întotdeauna atât CÂT trebuie, CÂND trebuie, dar niciodată nu cântăreste ca să știe cât să îmi dea, pentru că întotdeauna am primit mai mult decât am meritat, de departe eu fiind cea mai păcătoasă dintre păcătoși.

  Am suferit pentru faptul că nu sunt un bun orator, dar am înțeles mai târziu că am primit în schimb un dar mult mai valoros: DARUL TĂCERII (știu să tac).

  Și nu-mi ajunge întreaga mea viață să-i mulțumesc pentru familia mea, pentru prietenii mei-frați și surori întru Hristos.

  CRED ÎN BUNUL DUMNEZEU PENTRU CĂ EL CREDE IN MINE MAI MULT DECÂT CRED EU ÎN EL.

  Dan, frățioare drag, seara bună! Nu mi-e teamă de destăinuiri sufletești, voi știți bine asta!
  🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *