Skip to content

9 Comentarii

 1. S.
  octombrie 20, 2010 @ 8:03 am

  😀 multumim

  Reply

 2. Laura-optimista
  octombrie 20, 2010 @ 2:04 pm

  Felicitări! 🙂
  Doamne ajută!

  Reply

 3. Laura-optimista
  octombrie 21, 2010 @ 8:40 pm

  pentru alt anonim
  Alt anonim, Doamne ajută!
  Nu-l mai lua în considerare… bănuiesc că este o singură persoană care, sub diverse pseudonime, scrie comentarii anticreştine. A mai scris şi alte comentarii, semnându-se „politeism”, „raţional” etc. Înţeleg că fiecare are dreptul de a crede în orice doreşte, fiindcă Dumnezeu ne-a creat liberi, înţeleg şi că noi, credincioşii, avem datoria de a-i trata cu blândeţe şi iubire pe cei necredincioşi şi de a încerca să-i apropiem de Dumnezeu. Totuşi, atitudinea acestei persoane îmi pare… exagerată, mă limitez la acest cuvânt. De aceea, vă propun tuturor celor din comunitatea O T ca, atunci când vom mai detecta persoane care postează comentarii sub diverse pseudonime(din teama de a-şi asuma responsabilitatea unei opinii), sau exprimă idei anticreştine în forme necuviincioase, să nu le mai acordăm atenţie. Nu sunt extremistă, chiar zilele trecute am mai discutat cu un ateu, care scria aici pe site, dar acela avea o atitudine civilizată şi nu încerca să se semneze mereu altfel, pentru a da impresia că mai multe persoane ar fi scris aceleaşi idei. De aceea, alt anonim, repet: îţi sugerez să nu mai iei în considerare şi să nu mai răspunzi unor astfel de persoane, care scriu cuvinte atât de necuviincioase pe acest site ortodox.
  „Numai aceia, care vor să facă lumea mai bună, vor primi laude. Criticii şi detractorii nu vor primi nimic, nici măcar atenţie.” Dacă cineva are convingeri necreştine şi doreşte să discute despre acestea pe un site creştin-ortodox, atunci cred că ar fi mult mai corect să-şi exprime opiniile într-un mod civilizat, deschis şi să nu se mai prefacă a fi mai multe persoane.

  Reply

 4. Ana
  octombrie 21, 2010 @ 11:24 pm

  Fararuga, tu o iei la vale. Ai inceput un atac nefondat, ai atacat pe cineva si pe urma sari, sari unde doresti tu. Daca doreai sa vorbesti despre dragoste sau viol, o puteai face, dar fara atacul asta inutil.

  Reply

 5. Darius
  octombrie 18, 2015 @ 8:21 pm

  Nu mai merge chatul?

  Reply

 6. Merla Bogdan
  octombrie 22, 2015 @ 11:13 am

  Doamne ajuta… ma iertati… pun si eu o intrebare putin prosteasca…. efectiv de unde se poate accesa pagina de prieteni si chat-ul de pe site?

  Reply

 7. RALUCA PETCU
  noiembrie 22, 2015 @ 5:05 pm

  DOAMNE AJUTĂ ! MĂ BUCUR SĂ MĂ ALĂTUR ACESTUI GRUP !

  Reply

 8. Cristina
  noiembrie 4, 2016 @ 12:17 am

  Buna ziua! Mai functioneaza chatul? Daca da cum pot avea acces? Multumesc.

  Reply

 9. Gabriel
  noiembrie 7, 2016 @ 8:37 pm

  Momentan, chatul nu este functional Cristina

  Alte alternative de socializare, gasesti aici [url]https://ortodoxiatinerilor.ro/tabere-ortodoxe[/url]

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *