Colindăm în Familia Ortodoxia Tinerilor (17-19 dec. 2021)

Dragilor, anul acesta m-am gândit că ar fi frumos să ne colindăm unii pe alții, ducând vestea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos din casă în casă. Pe timp de pandemie, când tendința este să ne însingurăm unii de alții, cred că a ne întâlni în mod real și a ne îmbrățișa, va da viață sufletelor noastre.

Și pentru că familia Ortodoxia Tinerilor are membri din toate regiunile țării, și ar fi greu să ajungem unii la alții, am hotărât să colindăm în București. De ce București? Pentru că aici locuiesc majoritatea celor din O.T..

Am creat o listă de colindători în care facem înscrieri în una din cele 2 categorii sau în ambele.

  1. Grupul de colindători.

    Dacă vrei să cânți și să faci parte din acest grup, notează-ți numele aici. Nu trebuie să fii foarte priceput, ci doar să ai o inimă caldă și să cânți din suflet. Fiecare colindător va avea versurile colindelor tipărite pe hârtie.

  2. Case de colindat

    Dacă vrei să fii colindat acasă la tine de către grupul nostru, atunci notează-ți numele, telefonul și câteva observații (dacă consideri că este necesar) și noi te vom anunța când vom veni la tine. Colindăm pentru bucuria de a vesti Nașterea Domnului, și pentru a fi împreună, nu pentru bani. Așa că, dacă vrei, pregătește un ceai și câtiva covrigei și este de ajuns să ne bucurăm! Insist să nu primească colindătorii banii, pentru ca acest lucru să nu fie o barieră în a ne primi unii pe alții.

Înscrierile sunt doar pentru tinerii care au participat la taberele OT din 2012 și până astăzi sau la diferitele noastre întâlniri.

Pentru înscrieri vorbiți cu Angelica Bruțiu la telefon 0753 030 581. Deasemenea pentru înscrierea în grupul de Whatsapp al colindelor, vorbiți tot cu Angelica.

Lista  cu cele 2 grupuri este deschisă  pentru ÎNSCRIERI până joi 16 decembrie 2021.

De vineri, 17 decembrie ora 18.00 până duminică 19 decembrie, ora 22.00 plecăm la colindat. Numărul colindătorilor este limitat. Numărul caselor de colindat este și el limitat din cauza timpului disponibil de 3 zile.

Vineri, 19 decembrie până la ora 12.00 vom anunța traseul urmat al caselor de colindat. Ne vom deplasa de la unii la alții cu mașinile personale.

Duminică, 19 decembrie 2021, grupul nostru de colindători va colinda la Paraclisul Ortodox Sf. Chiril și Metodiu din Agronomie, după Sfânta Liturghie.

Imagini și filme de la colindat găsiți pe grupul de facebook Familia OT.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

(Claudiu Balan – președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor)

 
(Visited 5 times, 1 visits today)