Combustibil necesar încălzirii pe timp de iarnă pentru copiii de la Așezământul “Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din Slobozia, jud. Giurgiu

Dragilor susținem și noi cu drag inițiativa prietenilor noștri de la Provita București care de 5 ani de zile ajută mamele și copiii, din Centrul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Slobozia, județul Giurgiu, ajunși aici din cauza violenței domestice. Aici părintele Valentin și doamna preoteasă Veronica poartă de grijă unui număr de aproximativ 40 de persoane (numărul beneficiarilor variază în timp), în marea lor majoritatea copii, oferindu-le un „acasă” cât mai călduros, adică: adăpost, mâncare, haine, educație și în primul rând credința în Dumnezeu.

Încet încet vine frigul și copilașii vor avea nevoie de căldură.

„Noi, la PRO VITA București, am făcut o promisiune colegilor din Așezământul social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” de la Slobozia/Giurgiu: să le asigurăm în fiecare iarnă combustibilul necesar încălzirii centrului în care locuiesc peste 30 de persoane.

 Până acum, am reușit să ne ținem cuvântul.

În urmă cu câteva zile am făcut o nouă vizită părintelui Valentin Ștefan și preotesei Veronica (detalii și fotografii) și i-am asigurat din nou de sprijinul nostru.

Cele 20 de tone de combustibil (bricheți din lemn) necesare iernii 2017-2018 trebuie livrate cel târziu la 15 octombrie, întrucât „la țară” se face frig mai repede iar în așezământ, majoritatea sunt copii mici.

Așteptăm să primim o ofertă fermă de preț, dar din experiența anterioară, știm deja că factura va avea o valoare de circa 15.000 de lei.

Ca de fiecare dată, nimic nu s-ar putea face fără ajutorul vostru.

Vă rugăm să contribuiți la proiect printr-o donație sau, dacă reprezentați o persoană juridică, printr-o sponsorizare (deductibilă din baza de impozitare în anumite limite).

Donația se poate face:

  • prin transfer bancar în conturile:
    • RO81 RZBR 0000 0600 0722 9024 (RON) sau RO70 RZBR 0000 0600 0722 9028 (EUR)
    • deschise la Raiffeisen Bank – Agenţia Victoria, București, titular Asociaţia PRO VITA – filiala Bucureşti,
  • online, prin paypal (user: provitabucuresti@gmail.com)
  • online, prin EuPlătesc, apăsând aici.

Donează!

Dacă reprezentați o persoană juridică și doriți să faceți o sponsorizare vă rugăm să ne contactați.

Nu în ultimul rând, împărtășiți cu prietenii voștri această postare și invitația noastră la o faptă bună.

SUMA COLECTATĂ PÂNĂ ACUM: 0 lei

MAI ESTE NEVOIE DE: 15.000 lei”

(Visited 7 times, 1 visits today)