De astăzi doar utilizatorii înregistraţi vor putea lăsa comentarii

Aşa cum aţi observat, începând de astăzi am făcut unele modificări grafice în site-ul nostru şi am înlocuit modulul de comentarii cu unul mai bun, mai funcţional.

Începând de astăzi veţi putea lăsa comentarii doar dacă sunteţi înregistraţi. Înregistrarea se face o singură dată şi durează cel mult două minute.

După ce veţi lăsa primul comentariu, numele de utilizator pe care l-aţi ales se va păstra şi nu v-a trebui să-l introduceţi de fiecare dată. Vă veți putea loga sau deloga oricând doriți.

Ca utilizatori înregistraţi veţi avea posibiltatea să vă modificaţi comentariile anterioare în eventualitatea că veți constata că mai aveați ceva de adăugat sau dacă veți observa greşeli de exprimare.

Am luat această decizie din mai multe motive:

  • pentru a crea o comunitate de cititori mai închegată, pentru a ne cunoaşte mai bine unii cu alţii.
  • în vechiul modul de comentarii au fost foarte mulţi cititori care au comentat sub sigla anonimatului şi fără să-şi dea o adresă de email. Acest lucru le-a permis să spună orice fără să-şi asume cuvintele. Începând de astăzi, fiecare cititor care va comenta va avea un nume şi un email valid.
  • au existat situaţii când acelaşi cititor a comentat cu nume diferite.
  • modulul vechi avea un bug major: salva numele comentatorului anterior, şi astfel se ajungea la situaţia în care publicai un comentariu sub numele altui cititor fără să-ți dai seama.

Dacă vreţi să vă creaţi un nou cont daţi click aici.

Dacă aveţi probleme la înregistrare sau la publicarea comentariilor vă rugăm să ni le semnalaţi pe email:

ortodoxia.tinerilor@yahoo.com

(Visited 7 times, 1 visits today)