Skip to content

4 Comentarii

 1. Carol
  martie 21, 2013 @ 5:19 pm

  ma asteptam sa mearga cat mai multi la acest spectacol,din partea P.t nimeni, am trimis zeci de invitatii, abia am gasit un doritor sa mearga duminica asta,dar daca nu a fsot voia Domnului, asta e, m-as fi dus si singur.
  Nu va intalniti mereu cu astfel de ocazii,treaba voastra

  Reply

 2. Carol
  martie 21, 2013 @ 5:20 pm

  O.T *

  Reply

 3. cristirg
  martie 23, 2013 @ 9:13 pm

  -eu unul nu prea il mai apreciez pe Dan Puric dupa ce am aflat ca a dat un interviu revistei yoga magazin unde zice ca ii apreciaza pe budhisti,brahmani, zice ca el se regaseste cu tibetanul cu cel care practica meditatia zen…il apreciaza pe Osho un yoghin tantric care intr-un interviu zice ca Dumnezeu este mort….

  [url]https://carteromaneasca.wordpress.com/2012/10/20/analiza-interviului-dat-de-dan-puric-revistei-yoga-magazin/[/url]

  Reply

 4. Teodora
  martie 24, 2013 @ 9:01 am

  Dan Puric are într-adevăr și niște concepții mai…ne-ortodoxe, să spunem. Și eu am avut într-o perioadă un fel de aversiune față de el, dar până la urmă am ajuns la concluzia părintelui Amfilohie Brânză, care spunea că e totuși un om care a reușit să aducă multe persoane spre Biserică, mai ales dintre intelectuali, și că trebuie apreciat pentru asta. Iar oamenii care ajung in Biserica si incep sa-L cunoasca pe Dumnezeu, automat încep să citească, ascultă predicile și își dau seama de neconformitățile pe care le-au auzit din gura lui Dan Puric sau a altora.

  Oi fi eu oare prea optimistă? 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *