Colaborare pentru continuarea blogului dedicat Sf. Ioan de Kronstadt

{jcomments on}Aşa cum ştiţi de mai de mult, unul dintre primele proiecte ale noastre a fost realizarea unui blog dedicat Sfântului Ioan de Kronstadt. După ce am citit câteva mărturii din viaţa şi scrierile părintelui am rămas fascinat, şi mi-a intrat la inimă. El a fost preot de mir, născându-se în anul 1829. Astăzi este considerat unul dintre cei mai mari sfinţi ai Bisericii Ortodoxe Ruse.

Adresa blogului de pe WordPress este aceasta: http://ioandekronstadt.wordpress.com .  Acolo puteţi găsi viaţa, acatistul, scrierile şi profeţiile Sfântului Ioan. De asemenea s-au păstrat şi fotografii din viaţa lui, pe care le puteţi găsi într-o categorie separată.

Dorinţa noastră a fost să publicăm cât mai mult din scrierile Sfântului Ioan traduse în limba română. Astăzi se găsesc în jur de 10 cărţi în librării cu scrierile lui structurate pe diverse teme.

La vremea când am deschis blogul am început să publicăm fragmente din cartea „Viaţa mea în Hristos”, fragmente aranjate pe articole separate, fiecare cu poză pentru a fi mai atrăgătoare şi mai uşor de citit. Acum pe site sunt aproximativ 200 de articole, dar toate acestea nu acoperă niciun sfert din toată cartea.

Am vrea să continuăm publicarea operei Sfântului Ioan pentru că este excepţională şi de mare folos tuturor celor care o citesc.

Noi nu mai avem timp să facem acest lucru, pentru că avem familie, copii, servicii, şi plus un alt site la care lucrăm şi pe care îl vom promova la vremea potrivită.

Vă cerem vouă ajutorul!

Cine vrea să ne ajute să continuăm munca la acest blog dedicat Sfântului Ioan ne poate contacta pe adresa de email:

contact@ortodoxiatinerilor.ro

Pentru a trece textele din carte în format electronic aveţi nevoie de un calculator, un scanner şi un program care va recunoaşte fragmentele scanate.

Puteţi deasemenea să şi transcrieţi direct din carte tastând textele direct la tastatură.

Toate cărţile vi le putem pune noi la dispoziţie trimiţându-vi-le prin postă.

Pentru deschiderea acestui blog am primit binecuvântarea de la părintele duhovnic.

Doamne ajuta!

(Claudiu)

(Visited 1 times, 1 visits today)