Skip to content

3 Comentarii

 1. Geo
  martie 26, 2011 @ 7:30 pm

  Constantin Oprisan – chip de sfant bizantin!

  …ceea ce ei au facut e mai presus de cuvinte. Pace!

  Reply

 2. Ana
  martie 26, 2011 @ 9:10 pm

  Istorie dureroasa
  Am citit cartea lui [b]Dumitru Bordeianu[/b], dupa ce citisem [b]Intoarcere la Hristos[/b] a lui [b]Ioan Ianolide[/b]. Obisnuita cu rugaciunea din cartea lui Ioan Ianolide, ma gandeam de ce nu se roaga Dumitru Bordeanu. Si apoi am inteles: se demonizase.

  E o carte istorie dureroasa a unei perioade prin care unii dintre noi au trecut, fara sa stie nimic:sad:. [b]E o carte cu multe invataturi, e o carte in care ne putem vedea si noi slabiciunile, e o carte care ne arata ca greutatile prin care trecem, nu sunt chiar greutati.[/b] Ce incercari demonice au avut ei, si ce incercari avem noi?

  Dumnezeu sa ne lumineze

  Reply

 3. Radu Laura
  februarie 7, 2012 @ 2:06 pm

  Da, o istorie foarte puțin cunoscută din păcate. O istorie care ar trebui să ne motiveze în lupta cu toate ispitele de azi, pe noi cei care suntem totuși liberi și netorturați. O istorie care ar trebui să ne facă să spunem cu mândrie că suntem români și nu cu rușine sau dispreț. O istorie care, paradoxal, nu apare în niciun manual de istorie, deși filele ei au fost scrise cu sânge de martir. O istorie dureroasă care ar trebui să ne fie pildă vie mereu și pe care ar trebui să o povestim copiilor și nepoților. O istorie pe care mulți vor să o facă uitată, dar pe care trebuie să o purtăm mereu în suflet. Nu doar ca un omagiu adus martilor și istoriei, ci ca o datorie sfântă față de a noastră partie și-al nostru neam…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *