Nicoleta G.: „Cred în Dumnezeu pentru mama care a ales să mi-o dăruiască”

Dacă ar fi să încep cu motivele pentru care eu cred în Dumnezeu, primul ar suna cam aşa. Cred în Dumnezeu pentru că EL este Acela care mi-a dat viața și tot cu ajutorul Lui, la El vreau să ajung. A ales că eu să mă nasc într-o familie săraca, dar pe cât de săracă pe atât de bogată întru Hristos. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi acesta este încă un motiv să cred în El, pentru mama care a ales să mi-o dăruiască.

Tot ce am acum (credinţă, educaţie, bună purtare, etc.) toate sunt datorită mamei mele. Cred în Dumnezeu pentru ca într-o lună de aprilie, când toată natura revine la viaţă, mi-a dăruit cel mai bun soţ din lume (Andrei Goea). Avem toate motivele din lume să credem în Dumnezeu.

Cred în Dumnezeu pentruca pe 14 noiembrie Dumnezeu şi Sfânta Parascheva ne-au ales să facă o minune cu noi. Dorind să ajungem la Sfânta Parascheva n-am fost lăsaţi de cei de acasă. Însă eu şi soţul meu ne-am rugat la Sfânta sa ne ajute şi simţeam o bucurie în suflet în timpul rugăciunii şi ceva ne îndemna de la spate să mergem numai decât la Sfânta. Acasă presiunile apăreau şi dacă alegeam să mergem la Sfânta era posibil să nu ne mai alegem cu căsuţa noastră. Aşa că eu şi soţul meu am zis: Gata! Ne trezim mâine dimineaţă şi spunem celor din casă că mergem cu treburi prin oraş. Zis şi făcut. Ne am trezit a doua zi am luat trenul şi am mers spre Cuvioasa.

Mai mult de 6 ore nu am stat la rând, faţă de ceilalţi ani când stăteam câte 10 ore şi chiar 24. Dar nu vă zic ce bucurie am avut. Am simţit mâinile Sfintei foarte foarte calde. Cu bucurie în suflet am ieşit de la Sfânta şi ne am îndreptat spre gară. La interval de 20 de minute am avut trenul spre Bârlad. Ajunşi acasă cu bucurie în suflet că nici anul acesta nu a trecut fără să fi mers la Cuvioasa. Ai noştri nu au aflat nimic şi aşa a doua zi am mers în oraş pentru a ne cumpăra apartamentul. Şi… acum Slava lui Dumnezeu că suntem la căsuţa noastră datorită lui Dumnezeu şi a Sfintei Parascheva.

Cred în Dumnezeu pentru că El este acela care mi-a dat viaţa.

 

Nicolea Ursu Goea

(Visited 3 times, 1 visits today)