Skip to content

3 Comentarii

 1. Elena Alexandra
  mai 10, 2011 @ 4:13 pm

  Foarte frumos si foarte adevarat!De noi insine depinde cum ne vom pastra credinta toata viata.Caci "IN LUME NECAZURI VETI AVEA,DAR INDRAZNITI.EU AM BIRUIT LUMEA!"ne spune Mantuitorul Iisus Hristos.Avand ajutorul Lui Dumnezeu daca ne vom ruga mereu la necazuri il vom birui mereu pe diavolul cel care"ca un leu racnind umbla cautand pe cine sa apuce".Dumnezeu si Maica Domnului sa ne lumineze intotdeauna!

  Reply

 2. Simi
  mai 11, 2011 @ 11:10 am

  La unii credinta e tare precum piatra, la altii exact asa cum e titlul ,,fragila precum o floare,,.
  Si am impresia ca tot asa se formeaza credinta si se dezvolta precum cele 2:
  -floarea rasare repede, infloreste, e frumoasa ; ne incanta cu miresmne si frumusete dar dispare cand e frig si vant si ploaie.
  -dar piatra se formeaza si se modeleaza in zeci sau sute de ani si indiferent cum e soare sau ninsoare va ramane acolo pana cand va vrea Domnul.
  Asa ca si noi ar trebui sa ne cultivam credinta nu numai cand ne e bine , si atunci sau mai ales atunci cand e greu si nu vedem portita de scapare.
  Stiti cum e, sa semanam acuma cat putem ca atunci cand va fi greu sa putem culege si sa avem in hambare pus deoparte.Si mie mi s-a intamplat ca atunci cand mi-a fost greu sa spun unele lucruri( nu ca nu ar exista Dumnezeu) dar altele din care se vedea lipsa de nadejde, si dupa ce ieseam din greu ma gandeam ca poate Dumnezeu m-a ajutat deoarece am avut candva o credinta tare.Si acuma incerc sa aplic acelasi lucru, si sa ma rog cat pot si cum pot ca vor veni alte vremuri si atunci nu care cumva sa ma impiedic de primul obstacol.
  Va doresc la toti sa aveti multa credinta si tare ca piatra, asa cum zicea fostul nostru protopop(Dumnezeu sa-l ierte si sa il odihneasca in casele lui).

  Reply

 3. Admin
  mai 11, 2011 @ 11:47 am

  Frumoasa si folositoare completare Simi.
  Multumim in numele tuturor cititorilor.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *