Skip to content

2 Comentarii

 1. Sebastian
  iunie 6, 2011 @ 9:59 pm

  Chiar asa, de ce nu am putea lua in considerare ca Dumnezeu ar fi putut creea pamantul dintr-o data, acesta fiind deja ‘matur’. Nu contrazice deloc scriptura, ba mai mult ar fi o dovada in plus in favoarea magnitudinii puterii Lui. Dar ceea ce ar sta impotriva acestei idei este teoria evolutionista…oricum este clar ca in lipsa dovezilor necesare pt. a arata cum totul a ajuns in ipostaza actuala, oamenii de stiinta trebuie sa faca presupuneri…presupuneri ce le fac pe baza unor crezuri personale sau acceptate de comunitatea stiintifica ca fiind plauzibile. Cum zicea si Marius de pe blogul Big-bang: cercul ”nu stiu-presupun-stiinta”. Doar hai, sunt oameni de stiinta este imposibil sa o dea in bara(sarcasm).

  Va felicit ca adaugati astfel de materiale stiintifice Admin, nu stiu cum este pentru altii dar pentru mine un tanar din secolul 21 aceste materiale ma intaresc in credinta mai mult decat altele si ma fac totusi sa pun la indoiala anumite conceptii moderne despre lume.

  Reply

 2. Administrator
  iunie 7, 2011 @ 7:29 am

  Seb, cu siguranta ca vom dezvolta mai mult sectinea „credinta si stiinta”, dat fiindca stim si noi pe pielea noastra cat de important este acest segment.
  Multumim pentru feedback.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *