Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, pe 22 noiembrie 2018 am reușit să lansăm site-ul facerealumii.ro, principalul proiect al Centrului de Studii Privind Facerea Lumii, prin intermediul căruia lucrăm pentru a arăta românilor de pretutindeni adevărul revelat, că Dumnezeu este Creatorul lumii și purtătorul ei de grijă, combătând în același timp teoria evoluției și toate cele ce decurg din darwinism.

Site-ul are cum puțin peste 100 de articole, dar ne propunem, cu ajutorul lui Dumnezeu, să publicăm articole de calitate despre subiecte de mare interes legate de viața noastră pe pământ și în relație cu Dumnezeu:

Articolele publicate pe acest site au câteva surse importante:

  • Scrierile Sfinților Părinți ai Bisericii Ortodoxe din toată lumea.
  • Site-ul Creation.com al organizației mondiale Creation Ministries International din Australia. Avem acordul din partea lor de a prelua de pe creation.com, din cărțile și revistele publicate, materiale pentru a le traduce și publica pe site-ul nostru. Articolele publicate aici sunt semnate de oameni de știință creștini de la universități și organizații din întreaga lume.
  • Scrieri ale altor autori români care au abordat problema teoriei evoluțiosmului.

Vă invităm să-l citiți și să împărtășiți și altora informațiile pe care le considerați folositoare și care vă întăresc în credință.

Doamne ajută!

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabere

Tabără de vară în Țara Hațegului (19-26 iulie 2019)

Pr. Crăciun Opre

Credința ne unește

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești