Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Legea eutanasierii copiilor trebuie semnată de Regele Belgiei pentru a intra în vigoare. În toată lumea au apărut reacții ale oamenilor, care-l roagă pe rege să nu semneze această lege. Iată unul dintre aceste mesaje, ale unui copil cu o malformație congenitală. Traducerea secvențelor din film, se află mai jos:

Puteți semna petiția de a refuza eutansierea copiiilor în Belgia aici: Refuse to Sign the Child Euthanasia Law

Paul Saba: Numele meu este dr. Paul Saba, sunt un medic de familie care practică medicina de familie în Lachine, Quebec, Canada.

Paul Saba: Majestatea voastră, ca rege al Belgiei, vreau să vă rog să nu semnați legea care extinde eutanasierea copiilor și către copii. În Canada se încearcă promovarea unei legi a eutanasierii, chiar aici în Quebec, unde locuiesc, și asta va avea un impact asupra copiilor noștri. Dacă semnați legea eutanasierii copiilor, ea se va extinde nu numai către copiii din țările țării majestății voastre, ci către copiii din lumea întreagă.

Paul Saba: Ceea ce a început pentru adulți, acum se extinde la copii. Noi nu putem accepta să se întâmple așa ceva. Sunt milioane de copii care se nasc anual cu malformații congenitale, inclusiv fiica noastră Jessica.

Paul Saba: Jessica s-a născut cu o malformație cardiacă severă. Dacă s-ar fi născut într-o țară în care eutanasierea ar fi fost permisă, ar fi putut fi eutanasiată. Asta a fost acum 4 ani.

Marisa Saba: Când am văzut-o prima dată pe Jessica, la câteva ore după ce s-a născut, urmau s-o ducă alături de ceilalți copii, și mi-aduc aminte că primul lucru pe care i l-am spus a fost: "Luptă micuțo!" "Luptă micuțo!" Și asta a făcut, și face acest lucru de atunci în continuu.

Paul Saba: La 6 zile după, a suportat intervenții cardiace de urgență pentru a-i dilata valvele închise, și până la urmă inima ei, care era parțial formată, a început să crească. Când avea 5 săptămâni a putut pleca acasă.

Marisa Saba: Am avut cu siguranță momente grele, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că este în viață și că se descurcă bine.

Paul Saba: Are 4 ani și are un frate mai mare, John Anthony și o surioară mai mare, Eliana.

Eliana Saba: Surioara mea mai mică, Jessica, care a avut probleme cardiace și a suportat o operație, este foarte energetică și este o surioară minunată. Îmi place de ea pentru că mă face să râd.

John Anthony Sabba: Jessica e cea mai tare pentru că e amuzantă. Jessica e cea mai tare pentru că îi place să se joace cu jucăriile mele. Jessica e cea mai tare pentru că nu sforăie.

Marisa Saba: Unii oameni nu au aceleași resurse și aceeași susținere pe care am avut-o noi, având în vedere contextul medical al soțului. E posibil să renunțe prea ușor și să accepte eutanasierea copiilor ca fiind singura soluție, când de fapt nu este așa.

Eliana Saba: De dragul copiilor din întreaga lume, vă rog nu semnați legea eutanasierii

Jessica Saba: Vă rog, de dragul copiilor,  nu semnați legea eutanasierii.


Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești