Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Vă recomand să vedeți un filmuleț care pe mine personal m-a lăsat uimit... uimit de frumusețea creației lui Dumnezeu. Suntem privilegiați că trăim aceste vremuri și putem afla taine ale creației pe care înaintașii noștri nici nu le-au visat. În fimulețul de mai jos veți vedea planeta noastră filmată din satelit, de foarte aproape.

Să fiți atenți la aurolele boreale de culoare verde și mov... sunt extraordinare!

Apoi veți putea observa furtunile din Africa în timpul nopții și fulgerele din diferite zone. La fel să fiți atenți la cât de luminate sunt zonele locuite și de cât de multă energie e nevoie pentru a da putere acestui "motor" tehnologic al societății noastre.

După ce vezi o astfel de mărturie a frumuseții și a măiestriei Creatorului, cum să te mai îndoiești oare de existența Lui?

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești